Clinceni Fly In 2013, o lecţie de aviaţie pentru copiii noştri

Clinceni Fly In 2013, o lecţie de aviaţie pentru copiii noştri

Aeroclubul României şi Clubul Aviatorilor, în parteneriat cu AOPA România, organizează „Clinceni Fly-In 2013″, cea mai de impact demonstraţie aviatică a toamnei.

Sâmbătă, 12.10.2013, începând cu ora 10.00, pe Aerodromul Clinceni puteţi participa, alăturii de copiii dumneavoastră la demonstraţii aeronautice de înaltă clasă.

Aici vă veţi putea bucura de un show aerian de excepţie, iar la sol veţi avea o expoziţie de aeronave, o expoziţie tehnică, două zone de standuri de aviaţie şi multe standuri cu bunătăţi de toamnă, spre deliciul dumneavoastră şi al copiilor.

Intrarea este liberă, iar accesul este permis între orele 10.00 şi 15.00.

După încheierea demonstraţiilor aeriene se vor organiza zboruri de agrement pentru public şi salturi în tandem cu paraşuta, contra-cost. Copiii cu vârsta de minim 3 ani pot zbura însotiţi de un adult, iar pentru un salt în tandem cu paraşuta varsta minima este de 16 ani.

În cadrul expoziţiei statice vor putea fi vizualizate avioane şi elicoptere, tehnică de aviaţie şi tehnică de intervenţie în caz de urgenţă.

Veţi avea ocazia să interacţionaţi cu reprezentanţii companiilor de aviaţie care susţin şi coordonează activităţile de zbor: reprezentanţi ai aerodromurilor, ai şcolilor de piloţi şi mecanici, ai distribuitorilor de produse aeronautice şi de aeronave, ai companiilor de mentenanţă, inspectori aeronautici dar şi cu deţinătorii de aeronave.

Vor evolua în zboruri de acrobaţie formaţia Hawks of Romania şi Echipa Naţională de acrobaţie aeriană a României, ce reprezintă aviaţia sportivă Românească la nenumărate mitinguri aviatice naţionale şi internaţionale. Membrii formaţiei participă în fiecare an la Campionate Europene şi Mondiale de Acrobaţie, reprezentând cu succes România.

Vulturii Tricolori, ne încantă cu precizia cu care evoluează pe avioanele tip Zlin 142, iar The Pelicans şi White Wings vor demonstra graţia zborului pe Ikarus C-42, precum şi maiestria zborului cu planorul.

Echipa Blue Wings va efectua demonstraţii de lucru relativ pe cupola, iar Lotul Naţional de Paraşutism şi şcoala de paraşutism TNT Brothers vor efectua salturi demonstrative cu paraşuta.

Este un eveniment interesant, care poate reprezenta un reper pentru copiii iubitori de avioane şi o ocazie pentru ei, să interacționeze cu lumea aviatică.

Mai multe detalii puteti gasi aici

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*