Echipa masculină de fotbal școlar a României, pe podium la Campionatul Mondial de Fotbal Școlar

Echipa masculină de fotbal școlar a României, pe podium la Campionatul Mondial de Fotbal Școlar

Echipa masculină de fotbal școlar a României s-a clasat pe a treia poziție la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal, desfășurat la Bordeaux, Franța, în perioada 14-22 aprilie. Echipa de băieți a României a reușit să o depăşească pe cea a Franței, pe care a învins-o cu 3-2 în Finala Mică, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației.

România a fost reprezentată atât de echipa de băieți, formată din elevi ai Colegiului Tehnic Auto din Craiova, cât și de o echipă de fete,  eleve ale Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Cluj. Fetele au reușit să ocupe poziția a 12-a între țările participante.
Toți elevii care au concurat pentru titlu la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal sunt finaliști ai Cupei Ministerului Educației Naționale la Fotbal, care s-a desfășurat, la nivel național,  în perioada 11 martie – 5 aprilie. În competiția organizată de MEN s-au înscris 124 de echipe de băieți din 35 de județe și 11 echipe de fete din 8 județe. Lotul sportivilor români se întoarce în țară marți, 23 aprilie, la 23.10.

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*