In Ora de Management, un nou proiect educational al Facultatii de Management – SNSPA, se vorbeste despre oportunitati de afaceri

In Ora de Management, un nou proiect educational al Facultatii de Management – SNSPA, se vorbeste despre oportunitati de afaceri

Facultatea de Management din cadrul SNSPA lanseaza Ora de Management, un proiect inedit adresat elevilor de liceu din clasele a XI-a si a XII-a, care urmareste sa le ofere acestora o perspectiva realista asupra oportunitatilor de cariera in management si marketing. Sirul lectiilor deschise va debuta pe 5 februarie 2013, la Colegiul National „Sfantul Sava”, avandu-i ca invitati pe: Lucian Anghel, presedintele consiliului de administratie a Bursei de Valori Bucuresti si director general al BCR Pensii, si pe Florina Pinzaru, decanul Facultatii de Management (SNSPA) si specialist in marketing si comunicare.

 Deși proiectul a fost recent lansat, suntem încântați că o serie de licee din București și din țară au solicitat deja echipei Ora de Management să țină prelegeri și pentru elevii lor. Ne bucurăm că avem astfel ocazia să cunoaștem mai bine pe viitorii noștri studenți, să aflăm ce interese au și poate aceștia vor să devină deja parte a numeroaselor proiecte studențești promovate de Facultatea de Management din SNSPA.

Alexandra Zbuchea, prodecan Facultatea de Management-SNSPA, coordonator proiect

 

Pe o piata a muncii tot mai competitiva, tinerii au nevoie de consiliere pentru a lua o decizie informata in ceea ce priveste cariera pe care o vor alege. Ora de Management raspunde acestei nevoi, punandu-i pe tineri fata in fata cu specialisti in marketing si management, care le vor dezvalui cele mai noi insight-uri din lumea de business.

Proiectul se va derula anual si consta intr-un mix de prelegeri cu durata de 60 de minute, care vor avea formatul unor lectii deschise si in care se vor aborda subiecte de actualitate si de interes. Pentru anul scolar 2012-2013, proiectul lanseaza o oferta de doua prelegeri, ce pot fi sustinute la cerere in licee din Bucuresti si din tara: Business adevarat siBrandurile tinerilor. Lectorii care vor intra in dialog cu elevii sunt profesionisti cu experienta bogata.

Proiectul este sustinut de BCR.

 

Mai multe informaţii despre proiectul Ora de management puteţi accesa pe site-ul www.orademanagement.ro.

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*