In săptămâna „Şcoala Altfel”, vă invităm la workshop-ul TOEFL – A Preview of Your Academic Success

In săptămâna „Şcoala Altfel”, vă invităm la workshop-ul TOEFL – A Preview of Your Academic Success

În cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun” („Şcoala Altfel”), Road Language Centre, centru de pregătire şi testare TOEFL, vă invită la workshop-ul TOEFL – A Preview of Your Academic Succes.
În ultimii 4 ani, peste 1000 de candidaţi au sustinut examenul TOEFL în centrul nostru, dintre care peste 500 s-au pregătit la cursurile noastre TOEFL, cifre care ne menţin în topul preferinţelor studenţilor pentru pregătirea şi susţinerea examenului TOEFL.
Workshop-ul TOEFL isi propune sa ofere toate informatiile necesare despre acest examen pentru a asigura o viziune de ansamblu asupra structurii lui si a partilor specifice.

Te-ai gândit vreodata cum e să susţii proba de Speaking cu un…computer?

Examenul TOEFL se susţine în întregime pe calculator, inclusiv proba de Speaking. Asta înseamnă că veţi fi puşi în situaţia de a transmite răspunsurile voastre unui…computer. Cum trebuie să vă pregătiţi pentru această probă şi ce întrebări vă pot  fi adresate, veţi afla la workshop.  

Cunoşti tipul de subiecte pe care va trebui să le rezolvi şi felul în care va trebui să le abordezi?

Având în vedere că examenul TOEFL evaluează abilităţile de comunicare în limba engleză în context academic, cerinţele din examen trebuie să fie abordate diferit. De ce anume trebuie să tineţi cont atunci când rezolvaţi subiectele din examenul TOEFL vă vom spune la workshop.  

Ştii de ce scor ai nevoie pentru echivalarea probei de engleză la Bac sau admiterea la universitatea unde doreşti să studiezi?

Rezultatul TOEFL poate fi folosit pentru echivalarea probei de engleză din cadrul examenului de Bacalaureat sau pentru admiterea la o universitate din străinătate. Însă având în vedere că TOEFL nu “se ia sau se pica”, este necesar să cunoşti scorul care este cerut de către instituţia care te interesează.

Informatii practice despre workshop

Data & ora: Joi, 4.04.2013, între orele 10-12

Locaţia: sediul Road Language Centre, Str. Dr. Staicovici nr 4 (Piaţa Operei) Numar de locuri disponibile : 10. Înscrierile se fac la tel. 0213129036/074ENGLEZA/075ENGLEZA pana pe data de 2.04.2013.

Înscrierile se vor face pe principiul primul venit primul servit, în limita locurilor disponibile. Sunaţi azi pentru a vă rezerva un loc!

Sursa: http://www.comunicatedepresa.ro/road-centre/iin-saptamana-scoala-altfel-va-invitam-la-workshop-ul-toefl-a-preview-of-your-academic-success/?cid=311211

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*