Internship-uri, idei creative şi emoţii la Marea finală The Great Business Challenge

Internship-uri, idei creative şi emoţii la Marea finală The Great Business Challenge

Concursul naţional The Great Business Challenge, desfăşurat de Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, a acordat premii echipelor câştigătoare în trei zile diferite. Cele trei festivităţi de premiere, mai exact finala Business-Edu, Tritonic şi BCR, au avut loc la Librăria Bastilia şi în sala CIC a Centrului Internațional de Conferințe din strada Batiştei.

 Echipa câştigătoare a finalei The Great Business Challenge care a obţinut marele premiu pentru rezolvarea brief-ului trimis de compania Business-Edu este Prime Solutions, formată din studenţi de anul I ai Facultăţii de Management. Prime Solutions a convins juriul prin abordarea matură, ideile creative şi soluţiile eficiente pe care le-au avut în conceperea şi planificarea unui produs educaţional destinat tinerilor. Pe locurile II şi III s-au clasat echipe formate din studenţi înscrişi la Academia de Studii Economice (ASE) şi la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA).

Premiile au constat în internship-uri şi invitaţii la conferinţele organizate de către compania Business Edu, precum şi în vouchere oferite de Librăria Bastilia pentru toţi membrii echipelor.

A doua finală a avut  loc pe 29 martie la Centrul Internațional de Conferințe Batiştei şi a fost câştigată de echipa The Dots care a rezolvat brief-ul trimis de către Editura Tritonic. The Dots, compusă dintr-o studentă de anul I şi trei masterande înscrise la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA), a primit cărţi şi internship-uri în cadrul editurii. Echipele clasate pe locurile II şi III sunt Four Collars (ASE) şi The Observers (SNSPA şi Universitatea din Bucureşti).

Ultima finală s-a desfăşurat pe 1 aprilie la Librăria Bastilia unde au fost evaluate proiectele studenţilor care s-au înscris la brief-urile trimise de Banca Comercială Română şi au fost premiate echipele Golden Blasters, 3rdParty Marketing şi Creative Team. Toţi membrii lor au primit produse promoţionale şi invitaţii la film.

Sursa: http://www.comunicatedepresa.ro/facultatea-de-management-snspa/internship-uri-idei-creative-si-emotii-la-marea-finala-the-great-business-challenge/?cid=312474

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*