Mai sunt 10 zile pentru inscrierea la Shakespeare School Essay Competition!

Mai sunt 10 zile pentru inscrierea la Shakespeare School Essay Competition!

Concursul national de creatie in limba engleza Shakespeare School Essay Competition provoaca tinerii sa isi puna creativitatea la incercare intr-un eseu in limba engleza. Premiile oferite sunt foarte atractive: marii castigatori vor pleca in Marea Britanie, in scoli de engleza de doua saptamani la colegii si universitati de top, Harrow House International College si University College London.

Pe langa multe premii oferite, concursul deschide noi perspective tinerilor si le da incredere in ei. Castigarea unor competitii, recunoasterea rezultatelor, sunt esentiale pentru adolescenti si tineri si pot schimba total perspectivele. “Cea mai frumoasa parte a acestui concurs este libertatea pe care ti-o ofera. Ai libertatea de a crede in tine, in ideile pe care le-ai asternut, in potentialul tau.”, marturiseste Gabriela Buturuga, finalista a editiei din 2012.

Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, iar ambasadorul competitiei este actrita Maia Morgenstern, care ne marturiseste: “Cred ca toti tinerii ar trebui sa participe. Este un exercitiu de creativitate care ii ajuta indiferent de rezultat. Mai mult, ii motiveaza sa invete engleza cat mai bine. Pentru mine a contat enorm sa pot juca in mai multe limbi. Altfel as fi pierdut oportunitati si proiecte extraordinare.”

Copii si tinerii cu varsta intre 11 si 20 de ani, pasionati de limba engleza si talentati la scris mai au timp pana pe 24 martie sa intre in concurs. Participarea este gratuita, iar eseul se incarca direct pe pagina concursului, pe site-ul www.shakespeare-school.ro.

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*