Stagiu de practica intr-o companie internationala pentru absolventii brasoveni

Stagiu de practica intr-o companie internationala pentru absolventii brasoveni

Îţi doreşti un stagiu de practică într-o companie din afara țării în domeniul Marketing? Dacă eşti masterand sau proaspăt absolvent, AIESEC Brașov te ajută să-ți găsești stagiul de practică potrivit pentru primăvara aceasta prin programul Global Marketing.

Global Marketing este un program de internship al AIESEC ce îți oferă oportunitatea de a interacționa cu piețele internaționale, să implementezi noi strategii de marketing și să lucrezi cu instrumente de marketing.

Dacă ești proaspăt absolvent sau masterand și ai cunoștințe de limba engleză și marketing poți avea experiențe în țări precum India, Malaezia, Polonia, Turcia, Cehia, Ucraina, Rusia sau Germania.

În acest stagiu de practică tu vei învăța să fii deschis spre alte culturi, să-ți îmbunătățești performanțele, să fii constant în acțiuni și în deciziile de viitor sau să-ți dezvolți propriile strategii.

De asemenea vei dobândi experiență în companiile internaționale, cunoștințe practice și teoretice, perspective multiculturale, îți vei crea noi relații și prieteni sau vei putea participa la multe training-uri.

AIESEC Brașov te ajută să-ți găsești stagiul de practică potrivit și să mergi în țara în care tu dorești, iar dacă ești interesat și vrei să ai o experiență de neuitat, accesează site-ul nostru: www.aiesecbv.ro sau urmărește pagina de facebook AIESEC Brasov.

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*