U.P.F.A.R / P.S.P.C.T felicită echipa filmului „POZIŢIA COPILULUI”, premiat cu „URSUL DE AUR”

U.P.F.A.R / P.S.P.C.T felicită echipa filmului „POZIŢIA COPILULUI”, premiat cu „URSUL DE AUR”

Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România / Patronatul Societăților de Producție din Cinematografie și Televiziune (UPFAR/PSPCT), adresează cele mai sincere felicitări Doamnei Ada Solomon producător al filmului “POZIȚIA COPILULUI” pentru remarcabilul succes din cadrul competiției de la Berlin, unde filmul a obținut suprema distincție – “URSUL DE AUR”.

PALME d’OR “ și “ URSUL DE AUR “ – cele mai prestigioase premii europene obținute de producătorii și realizatorii de film români în ultimii ani, îi onorează și ne onorează în egală măsură, confirmând încă o dată creativitatea și talentul cineaștilor români și în același timp demonstrând că profesia de producător de film, necunoscută aproape până acum câțiva ani în Româmia, are un rol uriaș, decisiv, în afirmarea și promovarea filmului românesc în lume.

Adresăm totodată felicitări regizorului Călin Peter Netzer, actorilor Luminița Gheorghiu și Bogdan Dumitrache, scenaristului Răzvan Rădulescu și întregii echipe de colaboratori care au contribuit cu dăruire și talent la acest strălucitor succes.

Sperăm că acest nou succes al filmului românesc va contribui la crearea unei noi relatii, speciale, între el și spectatorul din sala de cinematograf. O relație de atașament, de solidaritate și de protejare a filmului chiar de către publicul lui, o nouă relație care poate contribui decisiv la viitorul filmului românesc.

Categories: Aleatorii

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*