A_BEST: Curs INTERACTIV de limba italiana pentru incepatori

A_BEST: Curs INTERACTIV de limba italiana pentru incepatori

In perioada 25.02.2013 – 15.04.2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba italiana, nivel incepator, in sistem grupa. Astfel, persoanele care vor sa invete sa converseze in limba italiana se pot inscrie la cursurile predate de trainerii A_BEST. Viitorii participanti la sedintele de pregatire vor beneficia de o serie de avantaje, printre care se numara si discounturi atractive.

 

In perioada 25.02.2013 – 15.04.2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba italiana, nivel incepator, in sistem grupa. Astfel, persoanele care vor sa invete sa converseze in limba italiana se pot inscrie la cursurile predate de trainerii A_BEST. Viitorii participanti la sedintele de pregatire vor beneficia de o serie de avantaje, printre care se numara si discounturi atractive.

Incepand din 25 februarie 2013, echipa A_BEST va desfasura la sediul sau, din B-dul Dacia, nr. 39,  cursuri de limba italiana, pentru nivel incepator, in sistem grupa. Sedintele de training au loc de doua ori pe saptamana, luni si miercuri, intre orele 16.00 – 18.00.

Adultii care se incriu la cursurile de limba italiana, nivel incepator, au urmatoarele BENEFICII:

–  gratuitatea primei sedinte de curs;

–  suporturi de curs (manual, fise de lucru) gratuite;

– sisteme de discount avantajoase (ex.: 5% pentru colegii de serviciu; 10% pentru studenti);

– un ghid de Conversatie Roman-Englez-Francez-German gratuit, in format electronic, care poate fi folosit in orice calatorie.

Curs interactiv de limba italiana

In prezent, limba italiana este vorbita de peste 125 de milioane de oameni, iar dintre acestia, 70 de milioane sunt vorbitori nativi, potrivit enciclopediei Ethnologue.

Persoanele care vor sa invete sa poarte o conversatie de baza in limba italiana pot participa la cursurile de pregatire organizate la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST, din B-dul Dacia, nr. 39, zona Piata Romana, langa ASE. Trainerii nostri ofera  suporturi de curs gratuite si materiale de studiu personalizate, care ii vor ajuta pe viitorii cursanti sa asimileze mai usor limba tinta, printr-o metoda interactiva. Totodata, cursantii vor primi, periodic, o serie de teste, prin care pot masura rezultatele pe care le-au acumulat pe parcursul sedintelor de pregatire.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Mai multe informatii despre cursurile de limbi straine, pe care A_BEST le desfasoara in perioada februarie-aprilie 2013, gasiti accesand sectiunea Calendar cursuri de pe site-ul A_BEST.

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*