A_BEST: Cursuri de limba germana, in sistem mini-grupa, din ianuarie 2013

A_BEST: Cursuri de limba germana, in sistem mini-grupa, din ianuarie 2013

In perioada 15 ianuarie – 05 martie 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza cursuri de limba germana, nivel incepator/ incepator plus, in sistem mini-grupa. Trainerii A_BEST au pregatit suporturi de curs gratuite, furnizate de edituri de top, si fise suplimentare de lucru pentru viitorii cursanti.

Germana, limba cu cei mai multi vorbitori nativi din Europa

In 2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST desfasoara o serie noua de cursuri de limba germana. Pe langa sedintele clasice, care vizeaza limbajul general, trainerii A_BEST vor sustine si cursuri intensive de germana pentru cadrele medicale. Programul este flexibil, dupa orele de la birou, iar cei care au o agenda incarcata pot participa la cursurile de limba germana care au loc in fiecare sambata.

Germana este limba cu cei mai multi vorbitori nativi din Europa, potrivit statisticilor Uniunii Europene (UE). Totodata, germana este extrem de utilizata in domeniul stiintei si al tehnologiei.

Persoanele interesate sa invete sa comunice in limba germana se pot inscrie la cursurile de limba germana nivel incepator/ incepator plus, in sistem mini-grupa, ce se vor derula in perioada 15 ianuarie 2013 – 05 martie 2013. Sedintele de training au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si joi, intre orele 18.30 – 20.30.

Cursuri de germana, in weekend

Persoanele care au un program de lucru incarcat pot participa la sedintele de training organizate in fiecare sambata, intre orele 09.00-12.00, la sediul A_BEST. Cursurile au loc in perioada 19 ianuarie -23 martie 2013.

Cursuri intensive de germana pentru cadrele medicale

In 2013 A_BEST organizeaza si cursuri intensive de germana, in sistem mini-grupa, pentru cadrele medicale care vor sa obtina un loc de munca in Germania. La sedintele de pregatire, care vor avea loc in perioada 19 ianuarie – 23 martie 2013, se pot inscrie medici, asistenti medicali, studenti la medicina, dar si alti profesionisti din domeniul medical. Cursantii sunt asteptati la sediul A_BEST, o data pe saptamana, sambata, intre orele 09.00 – 12.00.

Tematicile pe care trainerii Centrului de Limbi Straine A_BEST le vor aborda in cadrul acestor cursuri intensive de limba germana includ terminologia medicala, abrevierile medicale, limbajul functional in context medical, redactarea unei retete etc.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera o reducere de 5% la cursurile de germana, nivel incepator/ incepator plus, in sistem mini-grupa, pentru cursantii care au un coleg de serviciu sau un prieten cu care vor sa studieze. Reducerea este valabila si pentru cadrele medicale care se cunosc sau care lucreaza in aceeasi institutie.

Mai multe informatii despre cursurile de limba germana – limbaj general/ germana – limbaj specializat, precum si despre tarifele si discount-urile practicate pentru sedintele de training, puteti gasi aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Inscrieri rapide: la adresa de email office@abest.ro, la numarul de telefon 0762.274.914 sau direct la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana – langa ASE).

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Citeste mai mult: A_BEST: Cursuri de limba germana, in sistem mini-grupa, din ianuarie 2013

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*