Atelier de discurs public

Atelier de discurs public

Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura va invita in perioadele 25-27 februarie sau 4-6 martie la un nou program: Atelierul de discurs public.

Atelierul se adreseaza tuturor celor care vor sa isi structureze mai bine si sa isi prezinte public intr-un mod cat mai atractiv un discurs: conducatori din institutii culturale si specialisti care au atributii de lucru cu publicul – ghidaj, programe educationale etc.
Timp de 3 zile participantii vor avea ocazia sa exerseze vorbitul in public, vor fi filmati si vor primi feedback de la formatori si de la participanti. La final fiecare participant va pleca acasa cu un portofoliu de 2-3 discursuri inregistrate care ii vor fi de ajutor in definirea propriului stil de discurs public.

 

In cadrul acestui atelier vor fi abordate si subiecte precum exersarea vocii, creativitatea si spontaneitatea.Exersarea vocii intareste prestanta, credibilitatea, puterea de convingere si increderea. Exercitiile de improvitatie dezvolta discursul vorbal si nonverbal si abilitatea de ascultare activa.Aptitudinile dobandite sunt utile nu numai in domeniul profesional, ci si la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Locul derularii atelierului:sediul CPPC din B-dul Unirii nr. 22, sector3, Bucuresti – perioada 25-27 februariePunct de lucru Sinaia, Str Alunis, nr 11, cartier Cumpatul – perioada 4-6 martie

Costul atelierului este de 600 lei/participant, la care se aplică politica de reduceri a CPPC.

In vederea inscrierii trimiteti mail la adresa camelia.popescu@cppc.ro

 

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional,ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Pentru mai multe informaţii despre activităţile CPPC puteţi accesa pagina de internet www.cppc.ro.

Citeste mai mult: Atelier de discurs public

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*