Atelier de vara “NEW MEDIA & ARTA DIGITALA – INTRE TRADITIE SI MODERNITATE”

Atelier de vara “NEW MEDIA & ARTA DIGITALA – INTRE TRADITIE SI MODERNITATE”

Prezentare: Cursul si aplicatiile au ca scop formarea unor competente digitale asociate prelucrarii artistice a imaginii.  In prima intalnire, vom lucra in tehnici artistice traditionale (desen sau culoare), urmand, ca ulterior, tema,astfel realizata, sa fie supusa unor prelucrari prin intermediul unor softuri dedicate (Adobe Photoshop, Corel Draw, Corel Photo Paint). Va rezulta o noua imagine sau serii de imagini, asupra carora putem interveni, insistand pe exercitii joc, care vor avea ca finalitate atat cunoasterea in sine a sistemelor de prelucare a imaginii, cat si rezolvari compozitionale inedite.

Atelierul, in care ne vom desfasura activitatea, este dotat cu sistem  de videoproiectie, echipamente de procesare a imaginii (5 calculatoare configurate corespunzator domeniului, tableta grafica Wacom Cintiq 24 HD, softuri de prelucrare a imaginii cu licenta), biblioteca digitala cu un volum de 2000 imagini – creatii plastice ale copiilor – reunite sub sigla ROVAA (Arhiva Romana de arte vizuale).

 

Perioada desfasurarii:  

seria I:   23 iulie, 26 iulie, 27 iulie, orele 12.30– 14

seria II:  31 iulie, 1 august, 2 august, orele 15.30 – 17

seria III: 21 august, 22 august,  23 august, orele  15.30 – 17

 

Locul desfasurarii: sediu scoala, zona Panduri – Cotroceni, in vecinatatea Scolii generale nr. 146, I. Gh. Duca.

Forma de activitate: practica

Durata cursului / aplicatiilor:  3 zile a cate 90 minute / zi

Număr  maxim participanti:  5  copii

Coordonator: lector univ. dr. Iulian –Dalin Toma

Pret:  188 RON/  atelier cu durata de 3 zile. In pret sunt cuprinse materialele de lucru, mai putin mediile de stocare si transfer  a informatiilor (memory stick). Plata se face integral, in avans.

 

Discounturi acordate:

–          Participantii, care isi exprima optiunea de a se inscrie la cursul de  PROCESAREA IMAGINII PE CALCULATOR. GRAFIC DESIGN. APLICAȚII DE SPECIALITATE IN MEDII DE LUCRU VIRTUALE, vor beneficia de o reducere de 10 % a tarifului aferent acestui atelier  in  anul scolar 2012 – 2013;

–         10 %, in situatiile in care la atelierul de vacanta participa doi sau mai mai multi membri ai aceleasi familii (frati, surori).  

Optional, se poate asigura masa de pranz (bucatarie proprie), la un pret de 15 RON/ portie.

[box title=”Oferta EDUDEALS” color=”#f00″] Doar pe EduDeals.ro te poti inscrie la acest atelier la un pret promotional.

 Vezi Oferta EduDeals [/box]

 

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*