Curs Autorizat ASISTENT MANAGER Inscrieri pana la data de 04 februarie se ofera „early booking discount” Citeste mai mult: Curs Autorizat ASISTENT MANAGER Inscrieri pana la data de 04 februarie se ofera early booking discount

Curs Autorizat ASISTENT MANAGER Inscrieri pana la data de 04 februarie se ofera „early booking discount”  Citeste mai mult: Curs Autorizat ASISTENT MANAGER Inscrieri pana la data de 04 februarie se ofera early booking discount

Cursul de Asistent Manager oferit de yourCOO are la baza experienta manageriala de peste 10 ani a trainer-ului Alice Tirsea si este poate singurul astfel de curs in care furnizorul vorbeste din propria experienta: atat ca manager dar mai ales ca specialist care a avut Asistent multi ani la rand, creandu-se astfel o combinatie echilibrata a teoriei cu situatii concrete din practica.

Beneficiile participarii la cursul autorizat Asistent Manager oferit de yourCOO:

Experienta vasta a trainer-ului in managementul operational si al resurselor umane precum si o activitate bogata de instruire, consiliere si indrumare profesionala.

– Cursantii vor afla chiar de la un manager ce trebuie sa faca pentru a fi foarte apreciati si chiar a deveni indispensabili la locul de munca.

– Tematica oferita este una bogata si variata, ce nu se limiteaza la cea din standardul ocupational.

– Exemplificarile si cazuistica din viata reala, precum si exercitiile practice reprezinta un segment foarte important din continutul cursului.

– Garantia identificarii de solutii potrivite in rezolvarea problemelor cu care cursantii se confrunta in activitatea profesionala de zi cu zi.

Durata cursului: 30 de ore

Perioada de desfasurare:

Cursul se desfasoare in urmatoarele zile, in intervalul orar 09.00 – 15.00: 23 februarie, 2 martie, 16 martie, 23 martie, 6 aprilie.

Locuri in grupa: maxim 15 persoane

Locul de desfasurare: la sediul yourCOO din Bd. Burebista, Nr. 4, Bl. D13, Sc. 4, Et. 1, Ap. 109, Sector 3, Bucuresti.

Taxa de participare:

Pentru inscrieri pana la data de 04 februarie se ofera early booking discount:

– de la 620 lei (cu TVA inclus) la 496 lei (cu TVA inclus), daca plata se face de catre o persoana fizica.

– de la 800 lei + TVA la 650 lei + TVA daca plata se face de catre o persoana juridica.

Taxa de participare acopera costurile cu privire la trainer, materialele de curs (suportul de curs si hand-out-urile specifice), testele de verificare, organizarea si desfasurarea examenului de absolvire si eliberarea certificatelor, precum si pauza de cafea.

Pentru inscrieri, informatii suplimentare si alte detalii de participare, va rugam contactati yourCOO – Alice Tirsea la adresa de e-mail: alice.tirsea@yourcoo.ro sau la numarul de telefon: 0722 750 088.

Citeste mai mult: Curs Autorizat ASISTENT MANAGER Inscrieri pana la data de 04 februarie se ofera early booking discount

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*