Business English: Curs Limba Engleza – Limbaj specializat de afaceri

Business English: Curs Limba Engleza – Limbaj specializat de afaceri

Descriere: Curs Limba Engleza – Limbaj specializat de afaceri

Public targetat/ cui se adreseaza:

Cursul se adreseaza persoanelor care activeaza in mediul de afaceri, dar si celor care doresc sa-si imbogateasca vocabularul cu termeni specifici limbajului de afaceri.

Cursul este impartit in mai multe niveluri, A2 (elementary) – C1 (upper-intermediate), in conformitate cu normele internationale (Common European Framework of Languages).

 

Descriere curs:

Concept:

  • Cursul de Limba Engleza pentru Afaceri va oferi cursantilor posibilitatea de a-si imbogati vocabularul si de a-si perfectiona cunostintele, concentrandu-se pe eliberarea potentialului fiecaruia, pentru a deveni eficienti.
  • Acest curs include elemente precum: Prezentarea, Corespondenta de Afaceri, Eticheta Conversatiilor, Dress Code, Pregatirea unei calatori, Rezervari, Mese de afaceri, Negocierea, Managementul Timpului, Comunicarea.

Metode de predare/ invatare/ abordare:

  • In cadrul cursului, cursantii vor putea exersa toate cele patru abilitati (scrierea, cititul, ascultarea, vorbitul) prin intermediul textelor, exercitiilor, conversatiei, ascultarii si vizionarii de materiale relevante.
  • Lectiile se bazeaza pe invatare activa, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul activitatilor de grup, jocurilor de rol, exersand situatiile specifice mediului de afaceri. Acestia se vor putea exprima liber pentru a inlatura barierele de comunicare.
  • Cursantii vor beneficia de materiale suplimentare care le vor oferi suport in activitatea zilnica ulterioara.

Materiale primite:

Fiecare cursant va primi un Manual si materiale fotocopiabile in cadrul fiecarei sesiuni de lucru.

 

Trainer: Elena Amzaru 

 Biodata trainer:

Elena are experienta in predarea limbii engleze pentru copii si adulti si consultanta privind predarea si studiul limbii engleze. Ea este Trainer acreditat CNFPA si membru al Public Speaking Support Group.

 

Perioada:

Cursul se va desfasura pe parcursul a 40 de ore.

 

Locatie (inclusive harta locatiei):

  • Cursurile se desfasoara la sediul nostru din……
  • La cerere, aceste cursuri se pot organiza la sediul companiei dumneavoastra.

 

Program:

  • Cursurile se organizeaza dimineata, in intervalul orar 8 – 10 sau dupa-amiaza, in intervalele orare 16.30 – 18.30 si 18.30 – 20.30.
  • La solicitarea cursantilor, se pot organiza si grupe de weekend.

 

 

 

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*