Tourism: Curs Limba Engleza – Limbaj specializat pentru personalul din Turism

Tourism: Curs Limba Engleza – Limbaj specializat pentru personalul din Turism

Descriere: Curs Limba Engleza – Limbaj specializat pentru personalul din Turism

Public targetat/ cui se adreseaza:

Cursul se adreseaza persoanelor care activeaza sau doresc sa activeze in Turism, in domeniul Horeca (Hoteluri, Restaurante, Catering), dar si celor care doresc sa-si imbogateasca vocabularul cu termeni specifici acestui domeniu.

 Descriere curs:

Concept:

  • Cursul va oferi cursantilor posibilitatea de a-si imbogati vocabularul, de a-si perfectiona cunostintele pentru a avea succes in situatiile oferite de domeniul Turismului, lectiile desfasurandu-se intr-un mod interactiv.
  • Cursul cuprinde subiecte precum: Situatii specifice referitoare la Calatorii, Sanatate, Situatii Financiare, Interactiunea cu clientii, Rezervarile, Personalul, Diferente Culturale, Probleme de securitate, Comunicarea de afaceri, Optiuni de cariera si Pregatirea pentru un interviu.

Metode de predare/ invatare/ abordare:

  • Incorporand vocabularul si situatiile specifice Turismului, fiecare lectie ofera o introducere pas cu pas in cele patru componente cheie ale limbii: cititul ascultarea, vorbitul si scrierea.
  • Cursul include o larga varietate de texte si, dialoguri specifice, exercitii indrumatoare de citire, vorbire si scriere, termeni si fraze specifice acestui domeniu, astfel incat fiecare cursant sa aiba posibilitatea de a exersa si a-si imbunatati atat cunostintele specifice de limba cat si cunostinte din domenii conexe.
  • Lectiile se bazeaza pe invatare activa, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul activitatilor de grup, jocurilor de rol, exersand situatiile specifice ale acestui domeniu. Acestia se vor putea exprima liber pentru a inlatura barierele de comunicare.
  • Cursantii vor beneficia de materiale suplimentare care le vor oferi suport in activitatea zilnica ulterioara

Materiale primite: Fiecare cursant va primi un Manual si materiale fotocopiabile in cadrul fiecarei sesiuni de lucru.

 

Trainer: Elena Amzaru 

 Biodata trainer:

Elena are experienta in predarea limbii engleze pentru copii si adulti si consultanta privind predarea si studiul limbii engleze. Ea este Trainer acreditat CNFPA si membru al Public Speaking Support Group.

 

Perioada:

Cursul se va desfasura pe parcursul a 45 de ore.

 

Locatie (inclusive harta locatiei): 

Program:

  • Cursurile se organizeaza dimineata, in intervalul orar 8 – 10 sau dupa-amiaza, in intervalele orare 16.30 – 18.30 si 18.30 – 20.30.
  • La solicitarea cursantilor, se pot organiza si grupe de weekend.

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*