De ce să investești într-un curs de Manager Proiect?

De ce să investești într-un curs de Manager Proiect?

La începutul lunii februarie, Development Training Consulting organizează primul curs autorizat de Manager Proiect din acest an. Dacă vrei să fii un manager de proiect exemplar sau vrei pur și simplu să înveți să lucrezi mai organizat și eficient în activitatea de zi cu zi, participă la trainingul din perioada 9-10 și 16-17 februarie 2013.

Participantii lucreaza la implementarea proiectelor proprii.

Managementul de proiect, pas cu pas

Cursul de Manager Proiect de la Development Training Consulting se diferențiază considerabil de celelalte de pe piață tocmai prin caracterul practic pe care îl presupune. Participanții sunt încurajați ca pe parcursul celor patru zile de activitate să lucreze la propria idee de proiect, pe care să o dezvolte alături de trainerul Marinela Marcu, specialist în managementul proiectelor.

Mai mult decât atât, în ultima zi de curs, participanții au șansa să se întâlnească cu reprezentanți din domeniile în care activează, cu experiență generoasă în scrierea, coordonarea și implementarea de proiecte. În acest fel, aceștia pot obține răspunsuri suplimentare la o serie de întrebări punctuale care fac referire la subiectul în cauză.

Cursul presupune parcurgerea tuturor etapelor importante din scrierea și implementarea corectă a unui proiect: identificarea nevoii și a problemei fundamentale, realizarea analizei SWOT, adaptarea la publicul țintă, definirea scopului, obiectivelor și a activităților esențiale.

Astfel, la finalul cursului, participanții și-au dezvoltat următorul set de competențe necesare în managementul de proiect:

 

– Clarificarea și înțelegerea conceptului de management de proiect;

– Planificarea eficientă a resurselor umane în cadrul proiectului;

– Identificarea modalităților potrivite de monitorizare și evaluare;

– Gestionarea calității, riscurilor și resurselor;

– Utilizarea instrumentelor specifice managementului de proiect;

 

Cursul este autorizat CNFPA, iar diploma este recunoscută de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Astfel, absolvenții vor fi certificați ca manageri de proiect, în conformitate cu Clasificarea Ocupațiilor din România, cod COR 242101.

 

Profită de reduceri!

Înscrie-te împreună cu încă o persoană la curs și beneficiezi de o reducere de 100 de lei. Dacă nu ai o cunoștință cu care să vii la curs, abonează-te la newsletterul nostru și ai parte de 10% reducere – alege oferta care ți se potrivește!

 

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*