Engleza – limbaj general sau de afaceri? Inscrie-te la cursurile A_BEST din ianuarie 2013!

Engleza – limbaj general sau de afaceri? Inscrie-te la cursurile A_BEST din ianuarie 2013!

A_BEST a dat startul inscrierilor pentru cursurile de limba engleza , limbaj general/ de afaceri, nivel incepator plus/ mediu, in sistem mini-grupa, la care pot participa adultii care doresc sa comunice eficient in limba engleza. Viitorii cursanti vor beneficia de suporturi de curs gratuite, dar si de materiale de lucru personalizate, care sa ii ajute sa studieze si sa asimileze mai usor limba tinta.

A_BEST a dat startul inscrierilor pentru cursurile de limba engleza, limbaj general/ de afaceri, nivel incepator plus/ mediu, in sistem mini-grupa, la care pot participa adultii care doresc sa comunice eficient in limba engleza. Viitorii cursanti vor beneficia de suporturi de curs gratuite, dar si de materiale de lucru personalizate, care sa ii ajute sa studieze si sa asimileze mai usor limba tinta.

In perioada 14 ianuarie 2013 – 04 martie 2013, echipa A_BEST organizeaza noi cursuri de limba engleza. Trainerii A_BEST isi asteapta cursantii, de doua ori pe saptamana, luni si miercuri, intre orele 18.30-20.30, pentru a pune bazele comunicarii in limba engleza. Totodata, echipa noastra va pregati materiale de lucru adecvate, pentru cursantii care lucreaza intr-un domeniu de business si care au nevoie sa comunice in limba engleza la locul de munca, pentru a putea participa activ la sedinte sau negocieri. 

Engleza, cea mai raspandita limba din lume

Engleza este cea mai raspandita limba straina la nivel global. Exista peste 400 de milioane de vorbitori nativi si peste 700 milioane de persoane care cunosc limba engleza, potrivit enciclopediei Ethnologue.

Cursuri de engleza, in weekend

Persoanele care au un program de lucru incarcat se pot inscrie la sedintele de training organizate in fiecare sambata, intre orele 09.00-12.00, la sediul A_BEST. Cursurile au loc in perioada 19 ianuarie -23 martie 2013.

Cursuri intensive de engleza pentru cadrele medicale

In 2013 A_BEST organizeaza si cursuri de limba engleza, in sistem mini-grupa, pentru cadrele medicale care vor sa obtina un loc de munca in Marea Britanie. La sedintele de pregatire, care vor avea loc in perioada 19 ianuarie – 23 martie 2013, se pot inscrie medici,  asistenti medicali, studenti la medicina, dar si alti profesionisti din domeniul medical. Cursurile se desfasoara la sediul A_BEST, o data pe saptamana, sambata, intre orele 09.00 – 12.00.

Tematicile pe care trainerii Centrului de Limbi Straine A_BEST le vor aborda in cadrul acestor cursuri intensive de limba engleza includ terminologia medicala, abrevierile medicale, limbajul functional in context medical, redactarea unei retete etc.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Straine A_BEST ofera o reducere de 5% la cursurile de engleza, nivel incepator plus/ mediu, in sistem mini-grupa, pentru cursantii care au un coleg de serviciu sau un prieten cu care vor sa studieze. Reducerea este valabila si pentru cadrele medicale care se cunosc sau care lucreaza in cadrul aceleiasi institutii.

Mai multe informatii despre cursurile de limba engleza/ engleza de afaceri/ engleza intensiv pentru cadrele medicale, precum si despre tarifele si discount-urile practicate pentru sedintele de training, puteti gasi aici: http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Inscrieri rapide: email la  office@abest.ro, la numarul de telefon 0762.274.914 sau direct la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din Bld Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piata Romana – langa ASE).

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizeaza servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari ECL; testari LCCI; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.

Citeste mai mult: Engleza – limbaj general sau de afaceri? Inscrie-te la cursurile A_BEST din ianuarie 2013!

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*