METASYSTEME COACHING va invita sa participati la Atelierul de formare profesionala MANAGEMENTUL RISCULUI PERSONAL SI PROFESIONAL -Exercitiul cu cuburi

METASYSTEME COACHING va invita sa participati la Atelierul de formare profesionala MANAGEMENTUL RISCULUI PERSONAL SI PROFESIONAL -Exercitiul cu cuburi

16 – 17 Mai 2013

Trainer: Alain Cardon, master certified coach – International Coach Federation
Cursul este certificat de International Coach Federation validated training (ACSTH – Approved Coach Specific Training Hours).

Doua zile intensive de teorie si practica despre paternurile in managementul riscului personal si profesional atunci cand ne stabilim obiectivele si vrem sa atingem rezultate, dintr-o perspectiva sistemica.

Principalele realizari la sfarsitul acestui atelier:

·    Identificarea comportamentelor personale si profesionale cu privire la perceptia limitelor si atingerea rezultatelor.

·    Aflarea motivatiei personale definitorii in stabilirea obiectivelor si atingerea rezultatelor.

·    Evaluarea competentelor si capacitatii individuale de a lucra in echipe si organizatii.

·    Intelegerea efectelor mediului, competitiei, suportului echipei, ierarhiei in managementul riscului.

·    Obtinerea unei imagini mult mai clare asupra strategiilor si deciziilor din cariera de pana acum, din cea prezenta si a modului in care veti reactiona la urmatoarele provocari profesionale.

·    O perspectiva noua asupra problemelor fundamental umane in managerierea indivizilor, echipelor si organizatiilor catre atingerea rezultatelor.

 

Taxa de participare : 700 eur /2 zile de training + 24% TVA

 

Pentru detalii privind inscrierea, contactati Gabriela Mazilu,gabi.mazilu@gmail.com; mobil : 0733 988 678

www.metasysteme-coaching.ro

Citeste mai mult: METASYSTEME COACHING va invita sa participati la Atelierul de formare profesionala MANAGEMENTUL RISCULUI PERSONAL SI PROFESIONAL -Exercitiul cu cuburi

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*