Participa activ la negocieri: Cursuri A_BEST de limba engleza de afaceri, in perioada februarie-aprilie 2013

Participa activ la negocieri: Cursuri A_BEST de limba engleza de afaceri, in perioada februarie-aprilie 2013

In perioada 16.02.2013 – 20.04.2013, Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza, la sediul sau din Piata Romana, cursuri de limba engleza de afaceri, nivel mediu, in sistem grupa. Prin participarea la sedintele de training, viitorii cursanti isi vor putea imbunatati limbajul necesar pentru comunicarea in limba engleza in cadrul sedintelor/ negocierilor din cadrul companiei in care lucreaza. Totodata, adultii care se inscriu la cursuri vor beneficia de materiale de lucru gratuite, dar si de discounturi atractive.

Invata engleza de afaceri in weekend!

Adultii interesati sa isi imbunatateasca capacitatea de a se exprima in limba engleza, intr-un mediu de afaceri, se pot inscrie la cursurile de limba engleza, in sistem grupa, ce se vor derula in perioada 16.02.2013 – 20.04.2013. Sedintele de training au loc o data pe saptamana, sambata, intre orele 09.00 – 12.00. De asemenea, A_BEST organizeaza cursuri de limba engleza, limbaj de afaceri, in cursul saptamanii,marti si joi, intre orele 18.30 – 20.30, in perioada 21.02.2013 – 16.04.2013.

Adultii care se incriu la cursurile de limba engleza, limbaj de afaceri, nivel mediu, au urmatoarele BENEFICII:

–  gratuitatea primei sedinte de curs;

–  suporturi de curs (manual, fise de lucru) gratuite;

– sisteme de discount avantajoase (ex.: 5% pentru colegii de serviciu; 10% pentru studenti);

– un ghid de Conversatie Roman-Englez-Francez-German gratuit, in format electronic, care poate fi folosit in orice calatorie.

Participa activ la intalnirile de business!

Prin cursurile de limba engleza, limbaj de afaceri, nivel mediu, echipa de traineri A_BEST isi propune ca viitorii cursanti sa poata participa activ la intalnirile de afacerisedinte sau negocieri. Printre obiectivele cursului se numara atat intelegerea cat si redactarea corespondentei de afaceri.

Adultii care participa la training vor primi periodic o serie de teste, prin care pot masura rezultatele acumulate pe parcursul sedintelor de curs. Nu in ultimul rand, cursantii au la dispozitie manuale gratuite, furnizate de edituri britanice de top, dar si fise de lucru, adaptate in functie de mediul in care acestia lucreaza.

Cursurile de limba engleza, limbaj de afaceri, nivel mediu, in sistem grupa, au loc la sediul A_BEST situat pe B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2, zona Piata Romana, langa ASE.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la numarul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Mai multe informatii despre cursurile de limbi straine, pe care A_BEST le desfasoara in perioada februarie-aprilie 2013, gasiti accesand sectiunea Calendar cursuri de pe site-ul A_BEST.

Categories: Cursuri recomandate

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*