Olimpiada Culturală de la Londra: Peste 20 de evenimente româneşti, în două săptămâni

Olimpiada Culturală de la Londra: Peste 20 de evenimente româneşti, în două săptămâni

Peste 20 de evenimente se vor constitui într-un adevărat festival românesc în cadrul Olimpiadei Culturale de la Londra, de la sfârşitul lunii iunie, timp de două săptămâni, informează organizatorul, Institutul Cultural Român (ICR).

Institutul Cultural Român din Londra organizează 22 de evenimente în următoarele două săptămâni, ca primă parte a programului românesc din timpul Olimpiadei Culturale. În cadrul programului românesc din timpul Olimpiadei Culturale, unii dintre cei mai cunoscuţi artişti români vor fi prezenţi în capitala Regatului Unit.

Arhitectul Vlad Tenu expune până pe 3 august la Central Saint Martins (Granary Building). Lucrarea sa, o sculptură-instalaţie intitulată „Complexitate minimală” este creată din 2.368 de bucăţi de aluminiu tăiate cu laserul. Proiectul a câştigat concursul de design şi fabricaţie digitală Repeat în 2010, organizat de Tex-Fab în Houston, Texas, fiind selectat dintr-o serie de 95 de propuneri, iar în 2012 a primit premiul pentru Divine Detail acordat de Architectural International Association din Houston.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/olimpiada-culturala-de-la-londra-peste-20-de-evenimente-romanesti-in-doua-saptamani-9787277

Categories: Evenimente

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*