Cartea despre copii – Osho

Cartea despre copii – Osho

Cartea despre copii,

Autor: Osho
Asa cum il prezinta Editura Mix, Osho – unul dintre cei mai cunoscuti si controversati invatatori spirituali, trebuie sa-i fi citit macar Cartea despre copii pentru a te decide daca il iubesti sau il urasti. Osho nu este tocmai un scriitor, ba chiar din contra, el este mai degraba un orator – discipolii sai ocupandu-se cu redactarea cartilor lui. Cam ca Buddha. Si nu degeaba spun acest lucru, pentru ca ziarul indian SunDay MidDay l-a desemnat unul dintre cei zece oameni – alaturi de Buddha si Ghandi – care au schimbat destinul Indiei.

Cartea despre copii e redactata pe stilul “Intrebari si Raspunsuri”, adica – oamenii isi pun intrebari, Osho da raspunsuri. Este acoperita intreaga dezvoltare a copilului, de la stadiul intrauterin pana la depasirea adolescentei si principalul scop al lui Osho pare a fi sa ne ajute sa dobandim o intelegere superioara a copilului, imbinand dogma straveche cu cele mai noi convingeri.

Foarte util de clasat in colectia “Sa ne intelegem copiii”, isi gaseste sensul daca o citesti impreuna cu alte carti care trateaza acelasi subiect, deoarece vei gasi raspunsuri pe care alti autori nu le dau. Dar nu as indica aceasta carte ca un “panaceu” sau unic indrumar pentru parinti, intrucat in absenta cunoasterii altor paradigme despre cresterea copiilor, poate fi inteleasa gresit.

Categories: Recomandari

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*