Scenariu pentru happy-end – Digital (Silver Linings Playbook – Digital)

Scenariu pentru happy-end – Digital (Silver Linings Playbook – Digital)

Cu: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver,Julia Stiles,Chris TuckerRegia: David O. RussellScenariu: David O. Russell , Matthew QuickGen: Comedie, DramaRating: N-15Producator: Jonathan Gordon,Harvey Weinstein,George ParraWebsite: Site oficialDurata: 122 min

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui, Nikki. Mutându-se sub acelasi acoperis cu parintii lui dupa ce este externat, Pat are impresia falsa ca nu a lipsit de acasa mai mult de câteva luni si este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.

Vechii prieteni ai profesorului si-au intemeiat intre timp familii, tatal lui este mereu intr-o dispozitie proasta fiindca este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci dupa altul, iar psihiatrul cu care face sedinte de terapie il socheaza pe Pat recomandându-i adulterul ca metoda de vindecare.

Situatia se schimba atunci când Pat o cunoaste pe vecina Tiffany, o tânara vaduva care a fost concediata din cauza faptului ca s-a culcat cu toti colegii de serviciu dupa ce moartea sotului i-a cauzat o depresie severa. Afectiunile mintale cu care se confrunta amândoi ii apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si incep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul.

Tiffany se ofera sa fie liantul dintre Pat si Nikki, cu conditia ca barbatul sa renunte sa vizioneze partidele de fotbal american, sa se inscrie impreuna cu ea la o competitie anuala de dans pentru pacienti depresivi si sa nu spuna nimanui despre intelegerea lor.

Categories: Recomandari

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*