Stejarul pitic, cel mai bun tătic! – Victoria Pătraşcu

Stejarul pitic, cel mai bun tătic! – Victoria Pătraşcu

Stejarul pitic, cel mai bun tătic!

Autor:Victoria Pătraşcu

Ilustraţii de Livia Coloji

Cartea pentru copii – Stejarul pitic, cel mai bun tătic! adună în paginile sale cinci povești inteligente, amuzante și foarte inspirate, scrise cu gândul la felul de a fi al copiiilor de azi.

Prima ne învață despre cum grija și iubirea oferite celorlalți ne pot transforma și ne pot oferi o mulțime de bucurii. Ce-a de-a doua ne reamintește cât de important este să nu uităm ceea ce contează cu adevărat în viață.

A treia, „Cadoul Celestinei”, ne face cunoștință cu o fetiță care nu mai știa să se bucure pentru că avea aproape tot ce își putea dori. Nici nu se termină bine povestea Celestinei că televizoarele își încep atacul, în cea de-a patra poveste, în care ni se aduce aminte că orice exces capătă putere asupra noastră și ne poate face mult rău dacă nu găsim un echilibru sănătos.

Povestea de încheiere este o „Poveste de iarnă” care ne poartă peste mări și zări până în deșert, pe tărâmul tuaregilor, făcându-ne părtași la o minune și un adevăr – atunci când îți doreşti cu tărie un lucru, mai devreme sau mai târziu dorința se îndeplinește.

 

Grupa de vârsta: 3-10 ani

Categories: Recomandari

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*