VAMA – „Epidemie de Iubire” duminica, 10 martie la Cinema Patria

VAMA – „Epidemie de Iubire” duminica, 10 martie la Cinema Patria

Duminica, pe 10 martie, VAMA va concerta pe scena Cinema Patria in cadrul unui concert special cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, intr-un concert oferit de Sprint Media si Bestmusic .ro.

 Vino sa fii cuprinsa de o adevarata “Epidemie de Iubire” alaturi de Tudor Chirila si una dintre cele mai iubite trupe de rock romanesti.

Vama este una dintre cele mai apreciate trupe de rock din Romania. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Primul album al trupei, “Vama”, a aparut in 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Cu single-uri ca “E plin de fete” si “Bed For Love”, Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale, iar concertele lor erau sold-out.

Cel de-al doilea album, intitulat “2012”, a fost lansat pe 28 mai, anul trecut, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, una dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Vama inseamna:  Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opris.

Biletele pentru concertul VAMA  pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/ bilete /  si in format fizic la casele de bilete de la Cinema Patria, Magazinul Unirea si Libraria Eminescu la urmatoarele preturi:

60 de lei – Acces General

100 de lei – VIP, in fata scenei – include si noua carte a lui Tudor Chirila, “Exercitii de Echilibru”

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin OP va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 – 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 50 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala .

Oferim 6 bilete din categoria Acces general persoanelor cu dizabilitati. Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.

Online, pe www.iabilet.ro, platesti cu cardul sau cu Paypal si primesti bilete pe mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare!

“Epidemie de iubire” este un eveniment prezentat de Magic FM si Kanal D si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro.

Parteneri Media:  Sapte Seri, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, iConcert.ro, Infomusic.ro,  Urban.ro, Studentie.ro, 220.ro si trilulilu.ro si Zonga.

Categories: Recomandari

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*