YellLow, prima trupă care aduce un stil diferit muzicii din România

YellLow, prima trupă care aduce un stil diferit muzicii din România

Joi, 21 februarie, ora 21:00, într-un cadru berlinez, în custodia celor de la Control, va avea loc manifestul “Scream”, nouă piesă semnată YellLow .

 Scream este o metafora, este greutatea pe care o ai pe umeri cand treci cu vederea lucrurile urate din jur. Cu aceasta piesa, speram sa trezim un pic de responsabilitate in oamenii din Romania. Vom da prietenilor nostrii suc de lamaie ca sa se strambe si apoi sa ceara si mai mult. Sa tina minte acel aftertaste dulce acrisor Yell-Low. 

Andi Petreanu

 După debutul de poveste al piesei Crimson, trupă electro-soul se pregăteşte să îşi continue ascensiunea către succes prin lansarea celui de-al doilea videoclip, pentru “Scream”.

Melodia reprezintă vocea interioară care pândeşte ascunsă în adâncul celor 4 componenţi ai trupei şi care joi seara se va face auzită. Showul live este complementar experienţei de studio şi prezintă o abordare fresh, mereu schimbătoare a single-urilor lansate.

Însoţiţi de muzicieni cu renume, trupa isi doreste să facă un show de neuitat şi să-i facă pe toţi cei prezenți să “Scream” de bucurie. Invitaţi de seamă precum Andrei Popa (chitaristul Loredanei Groza), Alexandru Cotoi (HaHaHa Production) însoţiţi de Charisma Quartet, vor susţine alături de YellLow un show de neuitat.

Într-o atmosferă electrizanta, plină de surprize , YellLow vă învita să le fiţi alături la petrecerea de lansare “Scream ”.

Categories: Recomandari

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*