DIVNA & DAN PURIC – SPECTACOL EXTRAORDINAR DE PASTE LA ATENEUL ROMAN

DIVNA & DAN PURIC – SPECTACOL EXTRAORDINAR DE PASTE LA ATENEUL ROMAN

Preț: 150/250 lei

Interpreta de origine greacă DIVNA, supranumită şi vocea îngerilor, susţine un concert eveniment, dedicat sărbătorilor Pascale, chiar în Duminica Floriilor, la Ateneul Român. Reprezentaţia va însemna celebrarea muzicală a celui mai mare eveniment al Ortodoxiei: Învierea lui Hristos.

 

Spectacolul va fi întregit de conferinţa introductivă  a maestrului DAN PURIC. În modul său profund şi inconfundabil, artistul va decela esenţa altruistă a sărbătorii Învierii Domnului. 

 

DIVNA este cunoscută în lumea întreagă pentru abordarea muzicală de o puritate desăvârşită, pentru claritatea tonalităţii şi pentru coloratura vocală ieşită din comun.

 

Cariera DIVNEI este presărată cu elemente notabile: născută în 1970, Divna Ljubojevic este în prezent dirijor al Ansamblului Melodi, DIVNA s-a lăsat de mică furată de tainele muziicii sârbeşti, ruseşti şi original bizantine. Şi-a desăvârşit pregătirea la Colegiului de Muzică Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licenţiat al Academiei de Muzica din Novi Sad. A dirijat, încă de la vârsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad şi s-a remarcat în postura de cel mai tânăr dirijor al Primei Societăţi Corale – formaţiunea corală cu cea mai îndelungată istorie din spaţiul sârbesc.

 

Calităţile vocale deosebite îi permit DIVNEI să îşi asume postura de solist, atât în piese bisericeşti cât şi în pasaje de operă. Iar nu în ultimul rand, artista se remarcă şi ca pedagog, predând solfegiu şi cântare corală în cadrul Academiei de Muzica Amilly din Franţa, Olanda şi Marea Britanie.

 

La rândul său, DAN PURIC este un nume prestigios al scenei româneşti. Actor şi regizor îndrăgit, DAN PURIC a iniţiat Conferinţele încă din anul 2009, pentru a veni în sprijinul unor demersuri caritabile şi pentru a aduce mai aproape de publicul său morala creştină.

 

Pentru spectacolul extraordinar de Paşte susţinut de DIVNA şi Dan Puric se pun în vânzare 3 categorii de bilete:

 

Categoria I – 250 RON

Categoria II – 200 RON

Categoria III – 150 RON

 

Biletele pentru concertul extraordinar găzduit de Ateneul Român sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.rowww.myticket.ro

Categories: Timp Liber

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*