NIMENI NU-I PERFECT – TERAPIE PRIN RÂS PE 29 IANUARIE LA PALATUL COPIILOR

NIMENI NU-I PERFECT – TERAPIE PRIN RÂS PE 29 IANUARIE LA PALATUL COPIILOR
Preț: 60 lei

Aşa cum sugerează şi numele, “Nimeni nu-i perfect” este o comedie savuroasă, perfect adecvată pentru a ne încălzi sufletul şi a ne descreţi frunţile. Silviu Biriş, Andreea Şofron şi Eugen Cristea se reunesc sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan, într-o piesă în care intriga încâlcită, de inspiraţie franceză, se îmbină cu umorul sentimental de tip englezesc, iar emoţia şi divertismentul se împletesc cu reflecţia matură.

Hazul se naşte din situaţiile în care este pus personajul principal, un statistician cu o viaţă monotonă, care scrie în tipul liber romane siropoase. Norocul pare să îi surâdă când o lucrare a sa stârneşte interesul unei edituri, dar lucrurile se complică atunci când, iese la iveală faptul că materialul poate fi publicat doar dacă aparţine unei…autoare. Statisticianul face un gest imprevizibil, deghizându-se în femeie, pentru o întâlnire cu şefa editurii, dar provocările destinului nu se opresc aici: bărbatul este cuprins de o pasiune devastatoare faţă de atrăgătoarea doamnă, iar situaţiile amuzante se succedă în cascadă, până la finalul reprezentaţie, care constituie o adevărată sesiune de terapie prin râs.

 

Biletele se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, în reţeaua BILETOO –punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

 

În decursul lunii ianuarie  iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la Palatului Naţional al Copiilor şi pentru următorele reprezentaţii:

 

Străini în noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) – 27 ianuarie – două reprezentaţii: ora 16.00 şi ora 19.00

Confesiuni despre viaţă şi artă (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00

Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

 

Categories: Timp Liber

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*