Cursuri gratuite pentru copii la Universitatea București

Cursuri gratuite pentru copii la Universitatea București
When:
24 iunie 2013 @ 10:00 pm – 5 iulie 2013 @ 11:00 pm
2013-06-24T22:00:00+03:00
2013-07-05T23:00:00+03:00

Copiii din Bucureşti cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani pot participa în perioada 24 iunie – 5 iulie la atelierele Unico Intensiv oferite gratuit de Universitatea din Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia „Universitatea Copiilor”.

Potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres, înscrierile se pot face completând un formular pe adresa de internet http://unico.org.ro/formular.

Primele ateliere vor începe marţi, 25 iunie şi vor aborda diverse subiecte, ele desfăşurându-se simultan în mai multe săli ale Universităţii din Bucureşti.

Astfel, o parte dintre ,,micii studenţi’ vor participa la atelierul ,,Cum realizăm o hartă turistică’.

Cel de-al doilea atelier, ‘Ce ne îngraşă din cartofii prăjiţi’, se va desfăşura la Facultatea de Biologie din Grădina Botanică iar un alt atelier, care va avea loc în aceeaşi zi, se numeşte ‘V-aţi visat vreodată exploratori?’ şi va presupune un joc între două echipe de copii care vor explora Parcul Carol din Bucureşti, pentru a alcătui la final o hartă istorico-geografică a parcului.

Miercuri, 26 iunie, copiii pot participa la atelierele ‘Ce sunt norii şi cum se formează?’, ‘Cum promovăm turistic Capitala?’, ‘Microorganismele – aliaţi sau duşmani?’ şi tot în aceeaşi zi într-un alt atelier le va fi explicat copiilor ce este presa, cum funcţionează şi care este rolul ei în societate.

Alte ateliere care se vor desfăşura în zilele ce vor urma au ca teme istoria operelor şi teatrelor, istoria antică, istoria Evului Mediu, protejarea naturii, fizică şi de asemenea vor fi organizate şi cursuri de origami, etnologie, engleză, portugheză.

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*