”Fii tu Eroul din poveste!”

”Fii tu Eroul din poveste!”
When:
1 iunie 2013 @ 10:00 am – 3:00 pm
2013-06-01T10:00:00+03:00
2013-06-01T15:00:00+03:00
Where:
Parcul Carol I

Exerciţii de mânuire a armamentului de tip „drill-team”, dar şi demonstraţii ale specialiştilor din forţele terestre în neutralizarea dispozitivelor explozive cu ajutorul câinilor special dresaţi şi a robotului EOD, precum şi de găsire a unor obiecte cu ajutorul detectorului de metale, vor fi efectuate, sâmbătă, în Parcul Carol I din Capitală, la un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, scrie Agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), exerciţiile de mânuire a armamentului vor fi executate de militarii Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”.

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” va organiza în aceeaşi locaţie un perimetru de echitaţie şi un concurs de cros.

Jocuri marinăreşti, exerciţii pentru copii – tiroliană şi escaladă pe panou fix, concursuri, desene pe asfalt, reconstituiri ale unor scene de luptă completează evenimentul pregătit copiilor de MApN.

În Parcul Carol, bucureştenii vor putea vizita şi o expoziţie de autovehicule militare folosite în teatrele de operaţii, iar în cadrul unor standuri aparţinând categoriilor de forţe şi academiilor militare le vor fi prezentate aparatură şi echipamente militare.

Evenimentul „Fii tu Eroul din poveste!” este organizat de MApN, în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Asociaţia Tradiţia Militară, între orele 10,00 şi 15,00

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*