Frumoasa din pădure- Opera Comică pentru Copii

Frumoasa din pădure- Opera Comică pentru Copii
When:
11 noiembrie 2013 @ 1:00 pm – 2:00 pm
2013-11-11T13:00:00+02:00
2013-11-11T14:00:00+02:00
Frumoasa din pădure- Opera Comică pentru Copii

FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ- poveste nemuritoare pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII

            Care fetiţă nu visează să fie prinţesă? Şi, mai târziu, care dintre ele nu aşteaptă un prinţ? Despre prinţi, prinţese şi alte lucruri din magia poveştilor sunteţi invitaţi să aflaţi la Opera Comică Pentru Copii, în luna noiembrie, la spectacolele cu baletul FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ (în versiune adaptată pentru micii spectatori).

În zilele de luni (11, 18, 25 noiembrie) şi marţi (12, 19, 26 noiembrie), de la orele 11.00 şi 13.00, cei care vor trece pragul teatrului liric bucureştean se vor reîntâlni cu unul dintre cele mai frumoase basme nemuritoare, aşternut pe hârtie de scriitorul francez  Charles Perrault şi preluat ulterior de Fraţii Grimm. Spectacolul de balet – a cărui premieră a avut loc pe 1 aprilie 2013 – în regia şi coregrafia lui MIHAI BABUŞKA, se bazează pe o inedită combinaţie între basmul tradiţional, baletul clasic şi filmul de desene animate al lui Disney.

Coloana sonoră este asigurata de Alexandru Istrate, care a creat un colaj atractiv între muzica marelui Ceaikovski şi banda sonoră a filmului de animaţie. Decorurile şi  costumele  sunt create de VIORICA  PETROVICI, nominalizată în anul 2012 la premiile César, pentru filmul „La source des femmes”, în regia lui Radu Mihăileanu. Asistent maestru de balet este Cătălin Caracaş.

Întâmplările frumoasei prinţese trezite din vraja malefică a ursitoarei rele de sărutul unui prinţ vor prinde viaţă prin interpretarea balerinilor Operei Comice pentru Copii: Alice Birjovanu, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Theodora Munteanu, Andy Ardeleanu, Mircea Ioniţă, Daniel Manea, Mihai Pricope, Andrei Dogaru, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga.

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Parteneri media: HotNews, Web PR, PORT.RO, 7 seri, Ziare.com, Melc Melc Codobelc, Bucureşti FM, RFI România, Ziarul Metropolis, Draga mea pentru copii, Gradinitebucuresti.ro, TV City, Senso TV, EduRomânia, Actualitatea Muzicală. Mulţumim pentru promovarea permanentă colegilor de la posturile Radio România.

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*