Lansare carte – Librăria Humanitas

Lansare carte – Librăria Humanitas
When:
1 noiembrie 2013 @ 6:00 pm – 8:00 pm
2013-11-01T18:00:00+02:00
2013-11-01T20:00:00+02:00
Lansare carte - Librăria Humanitas

Vineri, 1 noiembrie, la ora 18.00, vă invităm la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la lansarea volumului “Parenting necondiționat” de Alfie Kohn, în traducerea Monicăi Loșonți. Ni s-a pregătit și o surpriză: un concept marca Delivering Life care ne schimbă stare în bine!

Despre Alfie Kohn: este autorul a 12 cărți despre școală și educație. A fost numit de revista Time “poate cel mai vehement critic la adresa ideilor fixe pe care le are sistemul de învățământ în privința notelor și a testelor standard”, deoarece critică din plin sistemul convențional și, în mare, spune că elevii nu sunt niște bureți în care se toarnă informații, susținând participarea lor activă în timpul procesului de învățare.

“Parenting necondiționat”, prima sa carte tradusă în românește, este savuroasă și de-a dreptul emoționantă. Kohn punctează cât de important este pentru copii să se simtă susținuți de părinți chiar și atunci când o dau în bară și ne atrage atenția asupra efectelor secundare pe care le au pedepsele și recompensele pe termen lung – copiilor li se diminuează motivația interioară și se concentrează în principal pe a-i mulțumi pe adulții din jurul lor.

Invitați:
Monica Reu, trainer de comunicare nonviolentă
Ruxandra Rusan, jurnalist și prezentator TV
Ioana Chicet-Macoveiciuc, blogger
Bogdan Cezar Ion, lector doctor la Facultatea de Psihologie
Despina Bădescu, redactor-șef Totul despre mame

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*