„Noaptea Cercetătorilor” te invită în culisele Muzeului „Antipa”

„Noaptea Cercetătorilor” te invită în culisele Muzeului „Antipa”
When:
27 septembrie 2013 @ 7:30 pm – 11:30 pm
2013-09-27T19:30:00+03:00
2013-09-27T23:30:00+03:00
Where:
Parcul Tineretului
„Noaptea Cercetătorilor” te invită în culisele Muzeului „Antipa” @ Parcul Tineretului

29 de activități distincte într-o singură seară, acesta este ținta pe care Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” își propune să o atingă pentru publicul său la finalul lunii septembrie.

„Noaptea Cercetătorilor” este evenimentul la care pasionații de știință sunt provocați să descopere cum se realizează colectarea, prepararea și identificarea insectelor, păianjenilor, fluturilor, vertebratelor și mamiferelor aflate în colecțiile Muzeului. Mai mult, tinerii, profesorii și publicul prezent vor avea în program o serie de discuții interactive, aplicații practice și experimente spectaculoase la care vor putea asista.

Muzeul „Antipa” este cel mai nou partener care și-a anunțat participarea la evenimentul „Noaptea Cercetătorilor”. Drept pentru care timp de o seară, pe 27 septembrie, în Sala Multimedia, începând cu ora 19:30, specialiștii Muzeului îi vor încânta pe toți iubitorii și entuziaștii de știință cu experimente inedite: participanţii vor identifica insectele după sunetele pe care acestea le produc, vor fi preparate insecte necrofage după standardele științifice și muzeale, prezentându-se, totodată, etapele naturalizării și ale restaurării unor specii de vertebrate. Nu în ultimul rând, participanții vor vizita colecțiile de mamifere și lepidoptere ale Muzeului.

Detalii

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*