Scufița Roșie- Opera Comică pentru Copii

Scufița Roșie- Opera Comică pentru Copii
When:
15 noiembrie 2013 @ 5:00 pm – 6:00 pm
2013-11-15T17:00:00+02:00
2013-11-15T18:00:00+02:00
Scufița Roșie- Opera Comică pentru Copii

Spectacolul musical SCUFIŢA ROŞIE, în regia STELEI POPESCU, la OPERA COMICĂ PENTRU COPII

STELA POPESCU este un nume care nu mai are nevoie de nici o prezentare, puţini sunt aceia care ştiu însă că actriţa a semnat şi regia unor spectacole pe scena Operei Comice Pentru Copii! Şi când povestea istorisită este una aşa de cunoscută şi de iubită ca „SCUFIŢA ROŞIE”, pe muzica antrenantă a tânărului compozitor ROMAN VLAD şi în interpretarea plină de farmec a micilor vedete ale teatrului, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.

În zilele de vineri ale lunii noiembrie, 15, 22 şi 29 noiembrie, de la 17.00, Opera Comică Pentru Copii vă invită la musicalul SCUFIŢA ROŞIE, un spectacol în regia Stelei Popescu şi scenografia ingenioasă a Vioricăi Petrovici.

În distribuţie le veţi reîntâlni pe micile vedete ale teatrului, alături de mai marii lor colegi: Jennifer Dumitraşcu, Raluca Oprea, Andrei Lazăr, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, Bogdan Şerban şi Iustina Soare, împreună cu baletul Operei Comice Pentru Copii, în coregrafia Sorinei Tiron.

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Parteneri media: HotNews, Web PR, PORT.RO, 7 seri, Ziare.com, Melc Melc Codobelc, Bucureşti FM, RFI România, Ziarul Metropolis, Draga mea pentru copii, Gradinitebucuresti.ro, TV City, Senso TV, EduRomânia, Actualitatea Muzicală. Mulţumim pentru promovarea permanentă colegilor de la posturile Radio România.

 

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*