“Vrei să îi ajuți pe copiii orfani să își dezvolte inteligența emoțională?”

“Vrei să îi ajuți pe copiii orfani să își dezvolte inteligența emoțională?”
When:
28 iunie 2013 @ 7:30 pm – 8:30 pm
2013-06-28T19:30:00+03:00
2013-06-28T20:30:00+03:00
Where:
Biblioteca Națională
“Vrei să îi ajuți pe copiii orfani să își dezvolte inteligența emoțională?” @ Biblioteca Națională
Cu ce credeti ca se mai ocupa tinerii din ziua de azi?
Daca nu stiti, va spunem noi: ajuta copiii orfani sa-si creasca sansele de reusita. Cum? Oferindu-le un lucru foarte important pentru ei, si anume educatia. Insa nu vorbim de orice fel de educatie, ci de educatia emotionala de care copiii fara parinti au mare nevoie.
Observand diferenta dintre un copil izolat, care nu stie sa socializeze, iar un altul comunicativ, cu un spirit deschis care-i permite sa stabileasca usor relatii de prietenie, ne putem da seama foarte usor care dintre ei va deveni un adult motivat ce se va bucura de multe realizari.
Pornind de la aceasta premisa, cativa tineri talentati, inventivi si ambitiosi si-au unit fortele si sunt gata sa porneasca la lupta cu indarjire pentru limitarea inegalitatii sociale. Ei vor ajuta doua sute de copiii orfani sa capete o sansa la reusita in viata cu ajutorul educatiei emotionale de care au atata nevoie.
Haideti sa dam sfoara-n tara ca pe 28 iunie, orele 19:30, la Biblioteca Nationala vom asista la un spectacol unic si minunat si ne vom simti mandrii ca am participat.
Spectacolul de teatru are ca protagonisti un ursulet, un soricel, o pisicuta si-o zana buna. Prin intermediul povestilor, mesajul personajelor se transforma intr-o adevarata lectie de viata, punand accentul pe incredere, stima de sine, puterea prieteniei si fericirea care vine din interior.
Proiectul nu se rezuma doar la piesa de teatru ci implica si cursuri care vor fi predate copiilor orfani. Aceste cursuri au la baza personajele din piesa de teatru dar cu o abordare interactiva, care le permite copiilor sa inteleaga temeinic premisele inteligentei emotionale si sa aplice invataturile in viata de zi cu zi, creand o lume mai buna.
Sub mantia sa fermecata, spectacolul ascunde o campanie umanitara avand sprijinul Fundatiei Regina Maria al carei fondator, Wargha Enayati, ne va onora cu prezenta sa, fiind speaker in cadrul evenimentului.
Vrei si tu sa ajuti copiii orfani sa-si dezvolte inteligenta emotionala? Vino la spectacol! Te asteapta multe alte surprize atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.
Sugeram o donatie minima de 20 lei. Poti aduce si un cadou destinat unui copil orfan care sa fie insotit de un cuvant de incurajare si fii sigur ca-i va aduce un zambet. Pentru asta vei primi drept rasplata un mesaj de multumire din partea copiilor.
Te asteptam cu drag! Va fi o experienta unica, plina de bucurie si emotii pozitive.
Daca tu nu poti veni, poti ajuta invitandu-ti prietenii! Daca nu poti ajunge dar doresti sa donezi, scrie-ne pe adresa daruiesc@gmail.com sau la numarul de telefon 0723347393 si iti vom spune cum!
Inscrierile la spectacol se fac pe adresa daruiesc@gmail.com sau la numarul de telefon 0723347393.
Te poti inscrie si la evenimentul de pe facebook ( www.facebook.com/events/559694374073368 ) si iti poti invita prietenii. Daca doresti sa ne sprijini printr-un like si un share poti adera la grupul nostru de pe facebook accesand www.facebook.com/groups/388123771306563 .

 

Categories:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*