Voucher Let’s Jump

Back to homepage Voucher Let’s Jump

Vă mulţumim pentru abonarea la newsletter-ul EduRomania şi vă invităm să beneficiaţi de cuponul gratuit, oferit în parteneriat cu Let’s Jump!

voucher-online-letsjump

Acest cupon vă oferă un antrenament gratuit cu unul dintre antrenorii Let’s Jump!, iar pentru detalii şi programări apelaţi numarul de telefon: 0753.092.004 sau trimiteţi un e-mail la adresele: info@letsjump.ro şi alexandra@letsjump.ro.

În cadrul Let’s Jump!, veţi găsi un program care are la bază cunoştinte solide şi temeinice, ale celor mai buni specialişti în educaţie fizică, sport şi alimentaţie. Numeroasele certificări şi premii ale acestora confirmă promovarea iniţiativelor programului în ceea ce priveşte combaterea efectelor sedentarismului, integrarea mişcării de orice fel în activitatea zilnică a copilului, dar şi adoptarea unei alimentaţii sănătoase pentru întreaga familie. Rolul şi scopul specialiştilor Let’s Jump! se referă la o dezvoltare fizica şi psihică armonioasă, cu efecte benefice pentru tot restul vieţii.

Tipăreşte această pagină şi beneficiază de ofertă!

[box title=”Conditii de utilizare:” color=”#ff6161″]Un abonat la newsletter-ul EduRomania poate beneficia de o singură şedinţa gratuită, în cadrul programului Let’s Jump!, indiferent de numărul de adrese de e-mail cu care s-a abonat la newsletter. Un abonat poate înscrie un singur copil la antrenamentul gratuit Let’s Jump!. În cazul în care în familie sunt mai mulţi copii, recomandăm abonarea la newsletter şi a celorlalţi membri adulţi ai familiei, cuponul fiind nominal si corelat cu datele de abonare. Programările vor fi efectuate de antrenorul Let’s Jump!, în funcţie de ordinea înscrierilor şi de disponibilitatea locurilor în cadrul şedintelor de antrenament,. Puteţi suna pentru programări începând cu a doua zi, de la abonarea la newsletter. Pentru a beneficia de acest antrenament, contactaţi Let’s Jump!, pentru o programare.[/box]

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*