EDU EXPO 2012

EDU EXPO 2012
Cel mai dinamic targ educational, EDU 2012, va avea loc in perioada 11 – 13 mai, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo din Bucuresti.

Evenimentul este adresat atat publicului larg (tineri absolventi de liceu sau facultate, elevi de liceu si studenti in cautare de burse de studiu, tabere educationale, programe de instruire sau de mentorat in strainatate), cat si reprezentantilor institutiilor de invatamant care prospecteaza piata educationala in cautarea de dotari moderne pentru sali de clasa, amfiteatre si laboratoare.

Organizatorii au demarat deja campania de inscrieri, fiind invitati sa participe reprezentanti si companii din tara si strainatate, din domeniile:

  • Unitati si institutii de invatamant
  • Institutii de formare profesionala
  • Softuri educationale si materiale didactice
  • Institutii pentru activitati extrascolare
  • Asociatii studentesti
  • Mobilier scolar, uniforme scolare
  • Carte si multimedia

EDU - Acces catre o educatie superioara

In contextul schimbarilor actuale din sistemul invatamantului, EDU 2012 vine in intampinarea tuturor celor interesati de perfectionare si instruire cu o gama variata de oferte si produse educationale in conformitate cu standardele internationale. In acest scop, ROMEXPO impreuna cu partenerii sai, Camerele de Comert si Industrie din Romania, vor organiza o serie de seminarii, lectii interactive, filme de instruire, workshop-uri si prezentari, precum si dezbateri pe teme privind modificarile legislative sustinute de catre autoritatile din domeniu.

Va adresam pe aceasta cale invitatia de participare la EDU 2012. In speranta ca va veti numara printre expozanti, va informam ca formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul targului, www.edu-expo.ro

Afla, testeaza si compara cele mai competitive oferte educationale la
EDU 2012!

EDU este un eveniment … sub patronajul
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului


Pentru detalii suplimentare privind participarea Dumneavoastra la EDU 2012, persoana de contact din cadrul ROMEXPO este:

Valentin IORDACHE – Coordonator Proiect
Mobil: +40 758 837 725; Fax: +40 21 207 70 70
E-mail: edu@romexpo.ro / valentin.iordache@romexpo.ro
Web: www.edu-expo.ro

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*