Edu România te trimite la conferința de parenting ”Cum să-i crești stima de sine”, susținută de Urania Cremene

Edu România te trimite la conferința de parenting ”Cum să-i crești stima de sine”, susținută de Urania Cremene

Edu Romania te trimite la conferința de parenting „Cum să-i crești stima de sine”, susținută de Urania Cremene, în parteneriat cu Lumea lui MOMO, la librăria Bastilia, pe 29 mai. Tot ce trebuie să faci este să îți lași imaginația liberă, să faci un desen a cărui sursă de inspirație să fie copilul tău, să faci o poză a desenului și să o trimiți la adresa de mail ruxandra.nicolae@eduromania.ro până pe 27 mai 2013. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

Cum ar fi o lume în care oamenii și-ar face timp pentru lucrurile importante? Daca întrebi orice părinte care este cel mai important lucru din viața lui, îți va răspunde: ”copilul meu”. Cum ar fi dacă am oferi cea mai multă disponibilitate, cea mai multă energie și cel mai mult timp, celui mai important lucru din viața noastră? Dacă ne-am juca cât ar vrea el să se joace, dacă am fi prezenți de fiecare dată când are nevoie de noi? Cum ar fi viața lui? Cum ar fi viața noastră?

Te invităm la un exercițiu de imaginație! Ia o hârtie, un creion colorat sau o pensulă si acuarelă și trimite-ne un desen așa cum își imaginezi tu, părintele lui! Nu este nevoie de talent sau de o tehnică specială, lasă-te liber și desenează cum simți, apoi fă o poză desenului si trimite-ne-o. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*