Expozitie stiintifica interactiva pentru copii!

Expozitie stiintifica interactiva pentru copii!

Va invitam sa adaugati la lista activitatilor extracuriculare organizate de scoala si vizitarea expozitiei “Xperiment!” adusa pentru prima oara in Romania de DaVinci Learning.

Proiectul ”Xperiment!” constă în prezentarea unor exponate interactive pe teme de mecanică. Expoziţia se întinde pe o suprafaţă de peste 140 mp şi va putea fi vizitată gratuit zilnic in perioada 14 mai – 30 iunie în Sala Imagika, Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City.  Expozitia se adreseaza copiilor cu varste intre 5 si 15 ani.

Exponatele – roata antigravitaţională, tunul cu aer, canalele cu ecluze, tunelul aerodinamic etc., ilustrează principii importante din fizică. O descriere a experimentelor gasiti pe: http://www.xperiment.ro/expozitia/.

Vizitare expozitiei in grupuri organizate se face pe baza de rezervare. Va rugam sa ne contactati pe adresa

diana.dragu@parentime.ro sau la telefon 0723416888 pentru a putea rezerva o zi si un interval orar.

Organizatori: Parentime și Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR), în parteneriat cu DaVinci Learning, Orange România și Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City.

Sponsori: Institutul Francez, Carrefour, System Plus, Otto Broker.

Parteneri media: National Geographic România, Știință și Tehnică, Hotnews, RFI Romania, Radio Romania Junior, Port.ro, Science Focus, UrbanKid.ro, ProKid.ro și Scientia.ro.

 

Va asteptam cu mic cu mare sa va jucati, sa va distrati si sa invatati cu noi.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*