Festivalul Internațional de Film Transilvania va fi promovat prin zece spoturi realizate de Cristi Puiu

Festivalul Internațional de Film Transilvania va fi promovat prin zece spoturi realizate de Cristi Puiu

Campania de imagine a ediţiei din acest an a  Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care se va desfăşura între 31 mai şi 9 iunie, la Cluj-Napoca, va include zece spoturi cu actriţa Luminiţa Gheorghiu. Acestea au fost realizate de regizorul Cristi Puiu, pentru a fi difuzate, unul câte unul, în fiecare zi de festuval, relatează Mediafax.ro.

Regizorul Cristi Puiu a conceput, pe lângă afișul festivalului, și o serie de zece spoturi având-o ca protagonistă pe actriţa Luminiţa Gheorghiu.

„Cele zece fragmente, care împreună constituie o poveste, vor fi proiectate câte unul pe zi, în timpul TIFF, în anumite locaţii ale festivalului. În spaţiul Ursus Open Air din Piaţa Unirii, spectatorii vor putea viziona alte zece spoturi, special realizate pentru această locaţie, în acelaşi regim de difuzare”, a spus directorul artistic al TIFF, MihaiChirilov.

La rândul său, regizorul Cristi Puiu a declarat că a ales să facă zece filmuleţe pentru că, la un moment dat, a vedea acelaşi spot în fiecare zi devine plictisitor.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*