Galele, misterioasele „pensiuni” ale insectelor

Galele, misterioasele „pensiuni” ale insectelor

Duminică, 25 Noiembrie, începând cu orele 11.00, așteptăm toți curioşii, elevi şi adulţi, la cea de-a treia conferinţă din cadrul programului anual, interactiv şi interdisciplinar ”Întâlnirea de Duminică”. Cea de a VIII – a ediţie a programului continuă cu invitaţia dr. Mihai Stănescu- specialist la „Antipa” – de a descoperi misterioasele „pensiuni” ale insectelor.

Despre gale, ce sunt, cât sunt de mari sau mici, veţi afla numai participând la conferinţa de Duminică, concepută sub forma unei prezentări accesibile şi bogat ilustrată.

Pentru copiii participanţi, conferenţiarul şi organizatorii au pregătit surprize şi o serie de reviste ştiinţifice care vor fi acordate ca premii. Conferinţa se va încheia, aşa cum ne-am obişnuit deja, cu „tema pentru acasă”; toate lucrările copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinţe (2013) în expoziţia temporară „GALA ÎNTÂLNIRILOR de DUMINICĂ”.

 

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro

 

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

 

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*