Ghidul parintelui istet: de ce am ales jucarii educative Quercetti pentru copilul meu genial

Ghidul parintelui istet: de ce am ales jucarii educative Quercetti pentru copilul meu genial
Exista doua tipuri de alegeri in materie de jucarii: jucariile pe care le aleg copiii singuri, influentati de reclame TV, de ceea ce vad colegii lor de la gradinita si scoala si jucarii educative , cele pe care le aleg parintii pentru copiii lor.

A inceput sezonul cumparaturilor de Craciun. Asaltati de numeroasele reclame TV pentru jucarii de toate felurile, parintii sunt greu incercati in aceasta perioada.

Jocul este  poate unul din cele mai importante moduri de invitare deoarece un implica niciun stress pentru copil. Fara a-si da seama, atunic cand asambleaza niste piese, cand potriveste niste culori sau cand regleaza pistele unui montagne rousses cu bile, copilul a invatat un principiu al mecanicii, al esteticii sau pur si simplu a facut o achizitie motorie specifica primilor ani de viata- cum ar fi coordonarea ochi-mana. 

Gamele de jucarii educative de la Quercetti fac parte din cea de a doua categorie de jucarii: jucariile alese de parinti.

 

Exeperienta de peste 60 de ani a familiei Quercetti in materie de jucarii educative, continua colaborare a departamentului de creatie de la Quercetti cu pedagogi, profesori, invatatori si experti in psihologia copilului, au dus la aparitia a numeroase jucarii extrem de interesante, viu colorate, de o calitate ireprosabila.

Fanii Quercetti din intreaga lume stiu mii de moduri in care se pot asambla rotitele dintate ale unui joc Georello, mii de modele de mozaicuri Fantacolor si sute de creatii tip Tecno.

 

Alegand jucarii educative marca Quercetii un parinte face o investitie pe termen lung in dezvoltarea copilului sau: e la fel ca fundatia unei case- cu cat ai pus mai ult fier beton in ea, casa va rezista mai mult.

Gama de jucarii educative Quercetti stimuleaza in mod egal atat emisfera cerebrala dreapta (acea parte a creierului responsabila pentru fantezie, imaginatie, intuitie), cat si emisfera cerebral stanga (care controleaza gandirea logica, matematica si limbajul), promovand astfel armonia si inter-relationarea dintre cele doua jumatati ale creierului si invatand copilului sa gandeasca intr-un mod complex.

Quercetti a reusit sa integreze procesul de invatare in jocul copiilor.

Jocul cu jucarii educative made in Italy de la  Quercetti nu este niciodata repetitiv, ci stimuleaza intotdeauna copilul sa faca noi descoperiri si sa inventeze ceva nou.

Cel mai important aspect legat de premiatele jucarii Quercetti este ca jucandu-se cu ele creierul copilului se dezvolta la potentialul sau maxim.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*