In luna lui Brumar va invitam la un nou festin culinar si cultural la Muzeul Taranului Roman

In luna lui Brumar va invitam la un nou festin culinar si cultural la Muzeul Taranului Roman

Cauti ceva deosebit pentru a-ti decora spatiul, pentru a-ti incanta sufletul si a-ti infrumuseta viata,
pentru a-ti aminti de copilaria petrecuta la tara? Iti propun sa vizitezi “Targul de Toamna” de la
Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteptam de dimineata pana
seara,in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman la Piata Taraneasca si Mester(Esti)!

Veti putea degusta la Piata Taraneasca  produse naturale si produse traditionale: afumaturi din Galati, Arges si Sibiu, branzeturi de oaie, vaca sau capra din Arges, Galati, Tecuci si Sibiu, lactate din Covasna, branza si mezeluri din Sibiu, dulceturi, siropuri si zacusti muntenesti si moldovenesti, miere si produse apicole, paine in 3 culori de la Targul domnesc, cofeturi si dulciuri:turta dulce din Pitesti, ciocolata de casa si Halvita de la Lipova, Cozonacul Bujor, prajituri de casa traditionale din Maramures si Buzau, dar si mancare gatita la fata locului de gospodine pricepute.

Mester(Esc)! pentru domniile voastre mesteri populari si artisti hand made din toate zonele, care va vor incanta in aceste zile de toamna cu diverse obiecte: ceramica, ii, icoane, obiecte dinpiele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lana si crosetate, obiecte din os si sare, toate va invita intr-o lume aparte, a lucrusoarelor facute cu indemanare si mai ales mult drag , iar in curtea interioara veti putea face o intoarcere in timp, printre obiectele de antichitati.

Pofticiosi sau iubitori de frumos, colectionari si amatori de arta si buna dispozitie, va asteptam pe toti, din 16 pana in 18 noiembrie, de dimineata pana seara, la Muzeul Taranului Roman !

Nu vei regreta si cu siguranta te vei intoarce acasa mult mai relaxat. Si, cine stie, poate vei achizitona si tu un obiect care iti va schimba viata

Detalii: Corina Berariu Tactic Events 0744 860 082  sau

Simona Hobincu Galeria de Arta Taraneasca a MNTR 0723 684 010

Despre Tactic Events & Marketing

“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, miere, turta dulce), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*