Râşnovul – cea mai „fashion” destinaţie turistică

Râşnovul – cea mai „fashion” destinaţie turistică

Orasul Râşnov, recent desemnat prin lege staţiune de interes naţional,  a primit luni seară, alături de Mamaia, premiul pentru cea mai „fashion” destinaţie turistică din România în cadrul Galei Premiilor Fashion TV, acordate turismului românesc. ,,Fashion TV Tourism Awards 2012″ a fost organizat de Fashion TV România, în colaborare cu ANAT, FAPT, FPTR, OPTBR şi ANTREC şi a premiat cele mai ,,fashion” locaţii, evenimente şi destinaţii turistice pentru anul 2012, dar şi cele mai puternice contribuţii la dezvoltarea şi promovarea turismului românesc.

Un mare avantaj pentru oraşul Râşnov este că evenimentul ,,Fashion TV Tourism Awards 2012″ urmează să fie promovat în cadrul reţelei Fashion TV International prin realizarea unor clipuri speciale unde premianţii turismului românesc vor putea fi cunoscuţi în toate cele peste 180 de ţări în care va fi transmis evenimentul.
Primarul Adrian Veştea, prezent la eveniment, a declarat că ,,suntem onoraţi că am devenit o staţiunea montană «fashion»”. „Până la urmă istoria şi sporturile de iarnă, obiectivele noastre turistice cele mai importante, au fost şi vor rămâne la modă în toate ţările turistice. Acest premiu este o onoare pentru noi, aprecierea presei, indiferent de domeniu, este şi un criteriu pentru alegerea destinaţiilor turistice, atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, premiul demonstrează că eforturile noastre de a avea o ofertă de agrement cât mai bogată şi agreabilă au început să ne aducă aprecierea celor mai importante asociaţii de pe piaţa turistică din România. Până acum eram un oraş cu ştaif, de acum putem să spunem că suntem şi o destinaţie turistică la modă”, a mai spus sursa citată.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*