Regele Mihai și Oana Pellea, în expoziţia de fotografie „Români Frumoși – galerie de valori”

Regele Mihai și Oana Pellea, în expoziţia de fotografie „Români Frumoși – galerie de valori”

Portretele a 29 de personalități contemporane se reunesc pentru prima oară într-o expoziție de fotografie. Este un demers inițiat de fotograful Matei Buță cu scopul promovării românilor care se remarcă prin performanțele lor, informează Forbes.

Câțiva români contemporani se remarcă în aceste domenii prin performanțele, descoperirile, operele lor. Cu un titlu simplu și direct, proiectul „Români Frumoși” inițiat de fotograful Matei Buță este o invitație la cunoaștere a acestor personalități marcante prezentate într-o galerie de valori compusă din fotografii identitare și biografii scurte.

Realizat în parteneriat cu Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate, proiectul „Români Frumoşi” strânge portretele prezentate sub forma unei serii de expoziții și ulterior a unei galerii online găzduită pe platforma www.romani-frumosi.ro, scopul final fiind reunirea fotografiilor acompaniate de biografii scurte într-un album.

Expoziția este deschisă publicului până pe 19 ianuarie la Cărturești Verona.

Printre “Românii Frumoși” expuși în portrete fotografice se numără: Dan C. Mihăilescu, Ion Barbu, Oana Pellea,Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, Regele Mihai.

 

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*