Skype Your Way to Excellence in PR with James E. Grunig

Skype Your Way to Excellence in PR with James E. Grunig

Bucuresti, 13 ianuarie 2013 – PRIME Romania organizeaza cea de-a doua editie a Webinar-ului, o videoconferinta anuala despre Excelenta și Practica in Relatii Publice, alaturi de James E. Grunig, profesor emerit la Universitatea din Maryland, SUA.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 ianuarie 2013, la Biblioteca Metropolitana Bucuresti (str. Tache Ionescu, nr. 4), incepand cu orele 19:00 si va dura aproximativ 2 ore.

Scopul Webinarului este acela de a realiza un schimb util de informatii intre studentii romani si specialistii de renume mondial din domeniul comunicarii si al relatiilor publice. In cadrul evenimentului, sunt prezentate teme de actualitate, analizate din perspectiva profesionistilor care si-au pus amprenta asupra dezvoltarii domeniului.

Anul acesta va fi abordata tema Excelentei in PR, alaturi de invitatul James E. Grunig, care va prezenta publicului prezent la eveniment ultimele tendinte din domeniul comunicarii, strategia si tacticile unei campanii de PR de succes sau cele mai eficiente canale de promovare (clasice versus noile media). Conferinta va fi moderata de catre Anca Anton, asistent doctor colaborator al Departamentului de Stiinte ale Comunicarii din cadrul Facultatii de Litere.

James E. Grunig este profesor emerit in cadrul Departamentului de Comunicare al Universitatii din Maryland si autorul mai multor carti și articole, printre care si “Managementul relatiilor publice”, “Ghid managerial de excelenta in PR” si “Managementul comunicarii”.

În 1992, fundatia PRSA i-a acordat premiul „Jackson, Jackson & Wagner Award” pentru cercetare in domeniul stiintelor comportamentale. In 2005, Grunig a primit cea mai inalta distinctie, oferita de catre Institute for PR, „The Alexander Hamilton Medal”, pentru contributia sa la profesionalizarea domeniului relatiilor publice.

 

Cei care doresc sa participe la eveniment sunt așteptati sa se inscrie la adresa webinar@primeromania.ro pana miercuri, 16 ianuarie 2013, orele 22:00. Inscrierile vor fi insotite de cateva date generale (nume, facultate, oras) si de motivul pentru care doresc sa participe la conferinta. Locurile sunt limitate, iar taxa de participare este in valoare de 10 RON.

Webinar este un eveniment marca PRIME România si este sustinut de partenerii media: IQads Kadett, Comunicatedepresa.ro, StartUB, BizCampus.com.ro, Evenimentestudentesti.ro, Hipo.ro, WebCultura.ro, Studentie.ro, Metropotam.ro, Student din Provincie, Scoala ADC*RO si Ambition.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*