Softer, Better, Faster, Stronger Education

Softer, Better, Faster, Stronger Education

 

British Council in parteneriat cu asociatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte organizeaza cea de-a treia editie a conferintei Student Policy Forum, care va avea loc in zilele de 14 si 15 noiembrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei.

 Forumul aduce laolalta studenti si cadre didactice, lideri din mediul universitar, reprezentanti ai sectorului ONG si ai mediului de afaceri, pentru a dezbate cu privire la importanta si necesitatea cultivarii competentelor soft in educatia studentilor si absolventilor proaspat intrati pe piata muncii.

 

In cele doua zile de conferinta se va discuta despre importanta competentelor de comunicare, a gandirii strategice, a creativitatii si intiativei, a lucrului in echipa si a leadership-ului in orientarea studentilor spre dezvoltare personala si profesionala. Conferinta va fi insotita de o serie de dezbateri si training-uri sustinute de invitatii Remus Pricopie, Traian Bruma, Paul Olteanu, Dan Berteanu, Marian Stas, Colin Lovering si reprezentanti ai ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

 

Participarea la acest eveniment este gratuita si se face doar pe baza de inscriere, pe site-ul studentpolicyforum.ro, numarul locurilor disponibile fiind limitat.

 

British Council este reprezentantul international al Regatului Unit al Marii Britanii pentru relatii culturale si oportunitati educationale. Organizatia sprijina in mod activ procesele de internationalizare din domeniul invatamantului superior, dar si     reforma in invatamantul pre-universitar si universitar, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu Centrul National pentru Dezvoltarea Invatamantului Tehnic si Profesional, cu principalele universitati din tara si din Marea Britanie si cu alte institutii educationale active in domeniu.

 

Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si formata exclusiv din studenti, cu 14 ani de experienta si perfectionare continua in crearea de programe de pregatire extrauniversitara. VIP Romania crede ca oamenii exceptionali pot face o schimbare in societate si de aceea investeste in tinerii cu potential care pot deveni persoanele ce aduc aceasta schimbare.

 

Toate detaliile legate de concept, program, speakeri si traineri se vor gasi pe website-ul acesteui eveniment, www.studentpolicyforum.ro. Ne puteti urmari, de asemenea, pe pagina de Facebook a proiectului.

 

 

Persoană de contact:

Sabina Frățilă

Telefon: +40 723 352 995

E-mail: sabina.fratila@vipromania.ro

 

Despre VIP Romania

VIP inseamna Voluntari pentru Idei si Proiecte si este o organizatie formata exlusiv din studenti, infiintata in anul 1998 in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Activitatea pe care o desfasuram este contributia noastra la transformarea mediului social, economic si politic deoarece proiectele noastre descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider.

Citeste mai mult: Softer, Better, Faster, Stronger Education

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*