Teatrul de Artă Bucureşti îşi aşteaptă spectatorii în propria sală de spectacole. Lansarea oficială are loc pe data de 8 decembrie 2012

Teatrul de Artă Bucureşti îşi aşteaptă spectatorii în propria sală de spectacole. Lansarea oficială are loc pe data de 8 decembrie 2012

„Scopul teatrului dintru-nceputuri şi până acum a fost şi este să-i ţină lumii oglinda-n faţă…” (Hamlet)

Acesta este crezul Teatrului de Artă Bucureşti, înfiinţat în aprilie 2010 şi dedicat în întregime artei actorului, oferind ca alternativă în locul efectelor, emoţia reală.
În data de 8 decembrie 2012, Teatrul de Artă Bucureşti lansează propria sală de spectacole, cu o capacitate de 75 de locuri. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente ale cărui spectacole demonstrează că pasiunea, munca serioasă şi talentul asigură performanţa (proiectul fiind demarat de Teatrul de Artă Bucureşti şi susţinut integral din resursele proprii).

Aflată pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21 (în apropierea rondului Izvorul Rece), începând cu 8 decembrie, sala Teatrului de Artă Bucureşti îşi va încânta spectatorii cu atmosfera ei caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă. Comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.

Un atu al sălii este utilitatea sa din punct de vedere artistic, amplasamentul fotoliilor în sala de spectacole a Teatrului de Artă Bucureşti se poate schimba în funcţie de necesităţile spectacolelor, realizându-se în felul acesta atât spaţii de joc clasice cât şi neconvenţionale.

“Visul devine realitate şi este greu de descris în cuvinte ce înseamnă pentru noi acest pas. De la înfiinţare până în prezent, am adunat cu cele şapte producţii proprii peste 200 de reprezentaţii, jucate atât în săli clasice cât şi neconvenţionale, în Bucureşti şi în ţară. Emoţia şi bucuria cu care ne-a primit publicul ne-au dat speranţă şi putere să facem şi mai mult. Acum avem propria noastra casă, o sală de spectacole generoasă, unde ne vom întâlni cu iubitorii de teatru mai des, cu noi producţii şi proiecte speciale” – George Constantinescu, actor/ manager TAB.

 

Cinci zile de sărbătoare la TAB – 8 – 12 decembrie

 

Lansarea oficială din data de 8 decembrie va fi urmată de cinci zile de sărbătoare: 5 zile de teatru şi muzică în care se vor juca spectacole de teatru proprii sau ale companiilor invitate, şi vor avea loc concerte susţinute de Nicu Alifantis, Lily and the White Tiger şi Byron.

 

Din program fac parte Emigreişăn Drim, o comedie românească despre graniţele fericirii, Contraste, o combinaţie inovatoare de pantomimă, dans şi teatru despre povestea unui bărbat şi a unei femei care se trezesc în acelaşi pat şi nu îşi pot aminti cum, de ce şi unde s-au întâlnit, Monoloagele Vecinului, un onemanshow de excepţie în care vom întâlni bărbaţi români cu vârste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parcă surprinşi de o cameră ascunsă şi Un bărbat şi mai multe femei, care dezvăluie pentru prima dată secretele eternului feminin şi armele de care este nevoie pentru a fi un mare cuceritor.

 

Concertul lui Nicu Alifantis aduce în prima seară a lansării emoţia, romantismul, trăirile intense şi bucuria de viaţa care acompaniază acest eveniment.

Lily and The White Tiger va face o călătorie pe lună plină… cand sunt nu mai puţin de 7 feluri de a iubi si de a spune „Te iubesc!”

Byron va încheia cele cinci zile cu un concert neobişnuit din seria Byron Impromptu, in care vor cânta altceva, altfel: improvizaţii, jam, nebunii, râsete/ plânsete. Spectatorii vor afla ce vor mai face şi de data asta, într-un spectacol de explorări muzicale şi libertate.

 

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*