Topul celor mai bune universitati din lume

Topul celor mai bune universitati din lume

Universitatea Harvard este pe primul loc in topul celor mai prestigioase o suta de universitati din lume. Nicio institutie de invatamant superior din Romania nu se afla in topul publicat de timeshighereducation.co.uk.

Universitatea Harvard este urmata de Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Cambridge si Oxford din Marea Britanie, Universitatea Berkeley din California pe primele cinci pozitii in topul celor mai prestigioase o suta de universitati din lume. Pe locul sase se afla Universitatea Stanford, urmata de alte doua unitati de invatamant din Statele Unite ale Americii, Stanford si Princeton, locul noua revenind Universitatii din Tokyo, in timp ce la pozitia zece este Universitatea americana Yale, transmite Mediafax.

In topul celor o suta de universitati, in primele cincizeci si unu de pozitii se regasesc 28 de universitati americane, printre care Universitatea Harvard, Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Universitatea Berkeley din California, Universitatile Stanford si Priceton, Universitatea California din Los Angeles, Universitatea Yale, Institutul de Tehnologie din California, Universitatea din Michigan, Universitatea din Columbia, Universitatea din Chicago, Universitatea Cornell, Universitatea din Pennsylvania.

Sursa: http://www.dailybusiness.ro/stiri-cariere/topul-celor-mai-bune-universitati-din-lume-86975/

 

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*