Ultimele zile de înscrieri pentru o primăvară internaţională în Bucureşti!.

Ultimele zile de înscrieri pentru o primăvară internaţională în Bucureşti!.

Eşti elev în clasa a IX-a sau a X-a? Vrei să înveţi altfel decât o faci la şcoală şi să te descoperi pe tine în acelaşi timp? Vrei să îţi faci prieteni din diferitele ţări ale lumii, din Mexic, Japonia, India, Franţa sau Brazilia? Dacă răspunsul tău este Da, atunci participă în perioada3 februarie – 13 martie la proiectul GROW!


Ce este GROW?

Cel mai popular proiect de educaţie non- formală, organizat de Şcoala de Valori în parteneriat cu AIESEC care se desfăşoară pe parcursul celor 4 ani de liceu, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.

De ce GROW e diferit?

• Internaţionalismul – programul este susţinut în limba engleză de studenţi internaţionali veniţi în România prin organizaţia AIESEC
• Abordarea pe termen lung
• Conţinutul educaţional îmbunătăţit continuu
• Acoperirea naţională – proiectul se desfăşoară în cele mai mari 14 oraşe din România (Bucureşti, Brasov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Arad).

GROW Bucureşti va găzdui studenţi din ţări precum: Brazilia, China, Vietnam, Camerun şi Estonia.

Ce voi învăţa în GROW?
Timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru liceenii vor explora teme precum abilităţi de comunicare, alimentaţie sănătoasă, ecologie, autocunoaştere, vor învăţa cum să dea feeddback constructiv, să lucreze în echipă, cum să înfrunte potenţiale situaţii de discriminare şi ce înseamnă cetăţenia europeană.

Aceste sesiuni sunt construite pentru a răspune nevoilor specifice acestei grupe de vârstă şi pentru a-i ajuta pe liceeni să îşi dezvolte aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor şi o atitudine care îi va sprijini în atingerea obiectivelor personale.

Cum ma pot înscrie la GROW?

Completând până la data de 23 ianuarie 2013 formularul de aplicare disponibil pe site-ul proiectului la adresa http://www.growedu.ro/apply. Ne gasiţi şi pe Facebook la https://www.facebook.com/growedu.ro

Ceremonia de deschidere, a programului GROW, va avea loc pe 5 februarie, unde se aşteaptă un număr de peste 200 de participanţi din 20 de licee din Bucureşti.

Până acum, în program, au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiţi de 246 studenţi internaţionali.

 

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*