Ziua Librăriei Bastilia

Ziua Librăriei Bastilia

1 Decembrie, 1 an de Bastilia

Piața Romană nr. 5

De bucurie, vă oferim sâmbătă, 1 decembrie, 20% reducere la cărți, 10% reducere la cafenea și toate celelate obiecte din librărie și multă ciocolată!

Începem dimineața cu un atelier de teatru cu obiecte pentru copii, Înăuntru și afară, în care vă pregătim jocuri cu obiecte, hârtie și mătase și continuăm, la ora 18, cu un maraton de lecturi la prima vedere.

Se vor afla într-o încurcătură amuzantă Alexandru Potocean, Andrei Șerban, Andra Matzal, Bogdan Alexandru Stănescu și Oana Boca Stănescu, Matei Martin și Adela Greceanu, Marius Chivu, Diana Popescu, Mihaela Dedeoglu.

Librăria Bastilia face parte din Grupul Librarium, un grup de librării extins în toată ţara.

Clădirea librăriei este monument istoric, de patrimoniu. Ea a fost construită în anul 1913 după planurile arhitectului Spiridon Cegăneanu, discipol al lui Ion Mincu şi face parte dintr-un ansamblu de trei imobile ale fraţilor Petraşcu (Vasile, Nicolae, Gheorghe). Librăria se află în corpul de clădire care i-a aparţinut doctorului Vasile Petraşcu, în Piaţa Romană nr. 5. Restaurată în anii ’90 de arhitectul Alexandru Beldiman, ea păstrează eleganţa vechilor case bucureştene.

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*